Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NERIAH – “Lego Blocks”

NERIAH verdeelde haar jeugdjaren over Los Angeles en Malibu en begon al op haar vijfde liedjes te schrijven en te componeren. Ondertussen is ze een frisse twintiger en begint ze stilaan haar weg te vinden in de business. De Amerikaanse is zeer actief op sociale media en heeft ook op TikTok heel wat fans weten te vergaren de voorbije maanden.

Op “Lego Blocks” zingt NERIAH de frustraties over een ex-liefde van zich af. Het is lang niet het eerste en het zal ook niet het laatste nummer worden van iemand die met een ‘haatsong’ een en ander probeert te kaderen. In het kader van anger management scoort NERIAH alvast niet erg hoog, want in elke noot klinkt de pijn en woede erg duidelijk. Erg vernieuwend is “Lego Blocks” dan ook niet geworden en het klinkt alsof het makkelijk te maken is, maar het nummer is wel fris en poppy genoeg om radiowaardig te zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.