Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz – “Sad Violins”

© segraphy

‘Het is een paar jaar geleden, en stiekem hoop ik dat je me niet helemaal meer herinnert’, staat er te lezen in het persbericht dat Naaz uitstuurde. Het is inderdaad al van juli 2020 geleden dat we nog iets hoorden van één van Nederlands grootste talenten, maar echt vergeten zijn we de zangeres gelukkig nooit. Nadat ze even de tijd nam om de dingen des levens op een rijtje te zetten, is Naaz Mohammad nu helemaal klaar om een nieuw hoofdstuk in haar muzikale carrière op gang te trappen. Dat doet ze met “Sad Violins”; een nummer dat ook effectief het begin van een nieuw verhaal inluidde, want het meisje is nu een vrouw die het leven opnieuw voor het eerst probeert te omarmen.

Dat Naaz een stuk volwassener klinkt, wordt dankzij “Sad Violins” in elk geval meteen duidelijk. ‘She’s back’, zingt de zangeres terwijl een chille beat de toon zet voor wat een euforische single lijkt te worden. Hier en daar horen we wat gouden randjes à la Solar Power, die worden doorgetrokken richting de refreinen. Van verdriet is er, zoals de titel deed vermoeden, dus helemaal geen sprake. De Nederlandse ontdoet zich van al haar angsten en staat tegenwoordig klaarblijkelijk steviger dan ooit in haar schoenen. Dat gevoel geeft de zangeres overigens ook mooi weer in de videoclip, waarin ze ook nog eens mensen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika in de kijker zet. Naaz is terug en heeft een geheel andere uitstraling dan twee jaar geleden, wat het beste doet vermoeden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1465 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz - "Azadî"

Het heeft een tijdje geduurd voor er nieuw materiaal van Naaz verscheen, maar sinds kort heeft de Nederlandse zangeres eindelijk een nieuw…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz - "Mute Love"

Met Naaz loopt er in Nederland een nieuwe popster in wording rond.  Zo heel lang is de zangeres nog niet bezig, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.