Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life & Kevin Abstract – “DEAR MISS HOLLOWAY”

© Jack Bridgland

Je populariteit jarenlang zien groeien, een livereputatie opbouwen en dan uiteindelijk met een uitgekiende strategie een debuutplaat releasen. Het ging easy life voor de wind, maar helaas was er dan de pandemie. Album life’s a beach bracht niet meteen een schokgolf teweeg, waar het coronavirus vanzelfsprekend een gigantische rol in speelde. Gelukkig zijn Murray Matravers en zijn maten niet meteen het soort jongens die bij de pakken blijven zitten. Neen, ze maakten zelfs meteen een tweede plaat, die later deze zomer verschijnt. Uit MAYBE IN ANOTHER LIFE kregen we een tijdje geleden al “BEESWAX” te horen, dat nu wordt opgevolgd door een samenwerking met Kevin Abstract van BROCKHAMPTON.

Met deze “DEAR MISS HOLLOWAY” nemen de mannen de draad weer op waar ze hem een tijdje geleden hadden laten liggen. Dat betekent dus dat ze opnieuw een lekker chill en groovy nummertje aan hun discografie mogen toevoegen. De obligatoire beat wordt begeleid door een zwoele baslijn en een zomers pianoriedeltje. Daarover horen we natuurlijk het herkenbare stemgeluid van Matravers, maar na verloop van tijd komt ook de ietwat hardere stem van Kevin Abstract erbij. Dat zorgt voor een soort verademing, waardoor deze single niet zal verdrinken tussen alle gelijkaardige nummertjes die easy life al fabriceerde. Opnieuw een chill en zomers nummertje dus, deze “DEAR MISS HOLLOWAY”, waarop niets moet en alles mag.

MAYBE IN ANOTHER LIFE verschijnt op 12 augustus.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1465 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life - "ANTIFREEZE" (feat. Gus Dapperton)

Toen het vijftal dat easy life vormt en Gus Dapperton elkaar zo’n vier jaar geleden voor het eerst ontmoetten op tour, werd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life - "OTT" (feat. BENEE)

Waar sommigen van ons al druk zijn met de voorbereidingen op een welverdiende zomervakantie vol zon en ontspanning, zijn de mannen van…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 2): Nederland boven met een Brits sausje

De tweede dag van Down The Rabbit Hole ging van start onder een stralende zon net zoals de vorige dagen het geval…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.