Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noga Erez – “NAILS”

© Tal Abudi

Er lijkt een nieuw hoofdstuk van start te gaan in de muzikale carrière van Noga Erez. De Israëlische tekende namelijk een contract bij Atlantic’s Neon Gold Records, waar ze nu meteen ook nieuwe muziek onder uitbrengt. “NAILS” lijkt meteen ook al een van de voorsmaakjes te worden van een volgend groter project, al is het nog geen jaar geleden sinds ze met KIDS een album op de wereld los liet. Hoe dan ook lijkt 2022 meer dan ooit het jaar van de zangeres te worden, want met een uitgebreide tour en heel wat festivals op de planning, ziet het ernaar uit dat we niet meer om Noga Erez heen kunnen.

Met “NAILS” valt de zangeres in elk geval op, gezien het nummer één belangrijk instrument heeft: nagels. Er wordt naar hartenlust meegetikt, terwijl de hardere beats het geheel wat vettiger maken. Noga Erez zelf maakt de track dan weer wat sexier met haar coole stemgeluid, waardoor je binnen de kortste keren mee bent in haar verhaal. Hier en daar voelt het nummer wat gehakkeld aan, maar in het algemeen lijkt het erop dat deze “NAILS” een club zeker aan het dansen kan brengen. Lekker zwoel, een tikkeltje donker en zelfs een humoristisch knipoogje op het einde; met deze single kan Noga Erez ons zeker bekoren.

Op 30 mei staat Noga Erez in de Botanique te Brussel, op 1 juni in Paradiso Amsterdam.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1889 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Saint Levant - "Nails"

Twee maanden geleden kregen we de laatste ep From Gaza, With Love van de Palestijnse zanger Saint Levant en nu brengt hij ons…
LiveRecensies

Primavera a la Ciutat: Wanneer wachten een levensstijl wordt

Na een eerste weekend waarbij het Parc Del Forum onveilig werd gemaakt, verplaatst Primavera zich naar de stad om daar ook concerten…
InstagramLiveRecensies

Noga Erez @ Botanique (Orangerie): Van protest naar rap naar rave

Dat het maandag was, wilde niet zeggen dat er geen plaats was voor een feestje. Dat hadden de aanwezigen in de Botanique…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.