Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tout Va Bien – “Have You (The Island Song)”

In 2013 leerden we tijdens de Nieuwe Lichting Van Studio Brussel Jan-Wouter Van Gestel aka Tout Va Bien kennen. Daar werd hij samen met Rhinos Are People Too en Soldier’s Heart gekroond tot winnaars. Die eerste bracht in 2017 een eerste album uit en Soldier’s Heart heeft er ondertussen al de brui aan gegeven. Tout Va Bien daarentegen heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Alweer vijf jaar geleden bracht hij zijn debuut Kepler Star uit en in 2018 volgde zijn ep A CURIOUS ENCOUNTER with. Toch werd het nadien nogal stil rond de singer-songwriter. Enkele weken geleden kwam hij met comeback single “This Is How We Say Goodbye” op de proppen.

Het is duidelijk dat hij met zijn nieuwste nummer “Have You (Island Song)” afscheid neemt van zijn elektronische sound. Waarbij hij op zijn vorige single nog klonk als een Vlaamse Tom Odell, heeft de sound deze keer iets weg van Nick Mulvey. Het nummer heeft een zomerse, bijna exotische klank. Deze vibes worden ook versterkt in de videoclip die hij enkele dagen geleden al loste. Van Gestel had het idee om naar Lombok te trekken voor de opnames, maar Corona had hier andere plannen mee. Het resultaat is een 1,5m afstand proof videoclip waarbij hij zowel beroep doet op zijn muzikanten in België als zijn Indonesische vriend Rizky. Wij zijn alvast benieuwd naar wat Tout Va Bien nog voor ons in petto heeft.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Muzieknieuwtjes

Kids with Buns, Ramkot en The Haunted Youth winnen De Nieuwe Lichting 2021!

Door corona zijn er veel zekerheden weggevallen de afgelopen maanden, maar gelukkig behoort De Nieuwe Lichting daar niet toe. Een van de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kids With Buns – “bad grades”

Twee keer goed nieuws over Kids With Buns vandaag: de band behoort tot de negen finalisten van De Nieuwe Lichting van Studio…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fabian Rasti - "Brazil"

Vandaag debuteert Fabian Rasti, je misschien wel bekend als zanger en gitarist van de Gentse band Pavlove, met de single “Brazil”. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.