Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray – “Yours”

Conan Gray mag in België nog altijd geen radiohit hebben, maar zijn uitzinnige fans zorgden er alvast voor dat zijn show in de Ancienne Belgique binnen een mum van tijd uitverkocht was. Het succes van de 23-jarige zanger kwam niet overnacht en is het resultaat van jaren hard werk. Op zijn vijftiende begon hij met vlogs op YouTube, waarna hij met zijn muziek werd opgepikt en uitgroeide tot everybody’s darling. Nadat hij in 2020 met zijn debuutalbum Kid Krow mateloos overtuigde, werkte hij tijdens de lockdown verder aan een tweede album, waarvan hij tegenwoordig al een kleine glimp laat zien op zijn huidige tour.

Conan Gray staat bekend voor zijn emotionele nummers waar zijn fans heel wat kracht uithalen. Voor zijn nieuwe single “Yours” gaat hij weer voor een pianoballade waarin hij al zijn gevoelens de vrije loop laat en zijn stem het grote werk laat doen. Inmiddels is het verrassingseffect dus wat vervlogen, maar toch heeft de single behoorlijk wat impact en leven we helemaal mee in zijn liefdesverdriet. Tienerharten die gebroken zijn, zullen terug gelijmd worden en sneller slaan voor “Yours”.

Op woensdag 25 mei staat Conan Gray in een uitverkochte Ancienne BelgiqueSuperache verschijnt op 24 juni.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Conan Gray – Found Heaven (★★½): Teleurstellende gedaanteverwisseling

Van het internet heeft Conan Gray intussen een van zijn beste vrienden gemaakt. Een groot deel van zijn bekendheid heeft de singer-songwriter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Alley Rose"

Conan Gray wist eerder dit jaar een positieve indruk op ons te laten met “Lonely Dancers” en de new wave invloeden erin….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Lonely Dancers"

Na drie eerdere singles kondigde de Amerikaanse zanger Conan Gray eindelijk een nieuw album aan. Deze wordt nu ondersteund door nog een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.