Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rina Sawayama – “This Hell”

20 maart 2022 was al een lange tijd met rood omcirkeld bij de Rina Sawayama-fans, want die dag zou de Japans-Britse zangeres neerstrijken in de Botanique te Brussel. Enkele weken voor het optreden werd meegedeeld dat de tickethouders een streep door hun plannen mochten trekken, want om gekende redenen werd er nog maar eens een optreden afgezegd. Eerder dit jaar trachtte Sawayama het slechte nieuws al wat te verzachten met twee leuke features op singles van Charli XCX en Pabllo Vittar. Charli XCX is intussen een vaste waarde in de (hyper)popwereld en schitterde met Rina op het aanstekelijke “Beg for You”. Pabllo Vittar is de eerste drag queen met een Grammy-nominatie en nodigde de Japans-Britse zangeres uit om mee te zingen op “Follow Me”.

Na die twee koppeldansen betreedt Rina Sawayama terug solo de dansvloer en dat doet ze met “This Hell”. Net als op SAWAYAMA zal de zangeres goed kunnen dansen op haar nieuwe single en haar fans zullen dat ongetwijfeld ook doen. Haar kenmerkende muziek nodigt uit tot bewegen en daarnaast is het refrein nog eens makkelijk mee te zingen. “This Hell” is klaar om een zomerhitje te worden en zoals het vele zomerse deuntjes beaamt, zal ook deze niet bekend worden vanwege de inhoud. Rina Sawayama’s hel wordt beter gemaakt door een geliefde en de twee branden samen op. Lekker cliché. Gelukkig is er nog een sneer naar de paparazzi om het toch iets van inhoud te geven. “This Hell” moet het hebben van de aanstekelijke sound en gelukkig scoort het nummer net goed op dat vlak.

“This Hell” is de eerste single van het tweede album van Rina Sawayama. Dat heet Hold the Girl en zal op 2 september verschijnen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

951 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Rina Sawayama - Hold The Girl (★★★½): Terug naar de jaren 90 en 2000

Terwijl de wereld voorzichtig alles op slot hield, trapte Rina Sawayama in 2020 met veel geweld alle ramen en deuren open. Debuutplaat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rina Sawayama - "Phantom"

Rina Sawayama zag de afgelopen jaren heel wat shows in het water vallen door welbekende redenen. Dit gaf de Japans-Britse gelukkig wel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rina Sawayama - "Hold The Girl"

Je zou het misschien niet denken, maar er is een deel van de jongere generatie die niet enkel luistert naar de nieuwste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.