Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pabllo Vittar & Rina Sawayama – “Follow Me”

Als er een positief gevolg is van de coronacrisis, dan is het wel dat samenwerkingen vandaag de dag makkelijker dan ooit lijken te zijn. Zo ook voor de Braziliaanse dragqueen Pabllo Vittar, die Rina Sawayama wist te strikken voor een samenwerking. De singer-songwriter wint vandaag de dag gigantisch aan populariteit, wat ondertussen ook al leidde tot een plekje op de poster van het iconische Coachella. Het ziet er dus naar uit dat er een nieuwe popster in town is, want ook het nieuwe “Follow Me” is een nummer dat je zomaar eens op elk feestje zou kunnen horen langskomen komende zomer.

Eentje om lekker op los te gaan dus, die “Follow Me” en dat heeft alles te maken met dat Braziliaanse temperament dat in het nummer verstopt zit. Een Zuiders gitaartje trekt de boel op gang, waarna Pabllo je meeneemt naar een bombastisch refrein. Eerst wat euforische synths, om dan lekker te knallen. Donkere beats katapulteren je een donkere club in terwijl de twee je bedwelmen met hun intrigerende stemmen. De samenwerking tussen Pabllo Vittar en Rina Sawayama is er dus zonder twijfel eentje die de temperatuur zal doen stijgen de komende maanden, dat staat nu al vast.

Pabllo Vittar: Facebook / Instagram
Rina Sawayama: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1634 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Rina Sawayama - Hold The Girl (★★★½): Terug naar de jaren 90 en 2000

Terwijl de wereld voorzichtig alles op slot hield, trapte Rina Sawayama in 2020 met veel geweld alle ramen en deuren open. Debuutplaat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rina Sawayama - "Phantom"

Rina Sawayama zag de afgelopen jaren heel wat shows in het water vallen door welbekende redenen. Dit gaf de Japans-Britse gelukkig wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.