Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maude Latour – “Trees”

Maude Latour bracht vorig jaar haar tweede ep uit, maar zit niet stil. Op die kleine collectie nummers is “One More Weekend” terug te vinden, een nummer dat intussen ruim 25 miljoen keer is gestreamd op Spotify. Zelf lopen we net iets warmer voor “Furniture” of “Block Your Number”, maar in feite gunnen we het ook aan “One More Weekend” om zich tot hitje te ontpoppen. De niet doordeweekse popmuziek brengt een leuke energie met zich mee en roept wat retro gevoelens op, ondanks dat het zeker niet verouderd klinkt.

Het nieuwe “Trees” is daar zeker geen uitzondering op. ‘I was walking down the street’ klinkt het in het begin en we moeten al gauw denken aan exact dezelfde openingszin van “Ceci n’est pas un cliché” van Charlotte Adigéry en Bolis Pupul. ‘And suddenly the trees are breathin’ and I know it’s you’ wordt er wat verder gezongen en het begint zo langzaamaan wat melig te worden. De tekst gaat gepaard met chille muziek waarbij je helemaal onderuit kan zakken om op het einde jezelf te verliezen in de geloopte outro. Het einde is een leuk extraatje die het nummer net iets specialer maakt. “Trees” is een gezellig nummertje voor wie houdt van een romantisch liedje.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

861 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maude Latour - "Walk Backwards"

Ooit maakte ze deel uit van een a-capella groepje tijdens haar middelbare schoolcarrière en ondertussen heeft Maude Latour meer dan tien miljoen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maude Latour - "Block Your Number"

Na vorig jaar een eerste ep uit te brengen kwam de Nederlandse Maude Latour eerder dit jaar al met twee nieuwe nummers,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maude Latour - "Furniture"

Maude Latour, het zou de naam kunnen zijn van een Frans modehuis, maar het is een zangeres uit New York City. Net…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.