Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maude Latour – “Block Your Number”

Na vorig jaar een eerste ep uit te brengen kwam de Nederlandse Maude Latour eerder dit jaar al met twee nieuwe nummers, waarvan “Furniture” ons het meest wist te bekoren. De twintigjarige zingt over allerlei zaken die belangrijk zijn anno 2020 en zo had ze het in het verleden al over bijvoorbeeld superfruits. De originele teksten gaan gepaard met moderne muziek die allicht door velen gesmaakt zou worden eens ze hen weet te bereiken. Sinds we eerder dit jaar over haar break-up song schreven nam de populariteit van de muzikante al lichtjes toe, maar als het van ons afhing mocht ze een nog groter publiek bereiken. Wie weet zorgt haar nieuwste nummer daarvoor.

Met een poppunkritme en aan een vrij hoog tempo vliegt Maude Latour doorheen “Block Your Number”. Daar heeft ze het onder andere over slechte connectie met het internet wanneer WhatsApp berichtjes moeilijk versturen en dat is volgens haar een metafoor. Het lied bevat zeker een dosis attitude en zo staat Maude Latour er deze keer opnieuw. Tijdens de brug horen we tussen de snelle woorden door hoe ze snel naar adem hapt en de minipauze voor nog een keer alles wordt gegeven geeft ook de luisteraar de ruimte om heel even te ademen, waarna Maude er nog eens een lap op geeft. Dit is in ieder geval geen nummer dat we gaan blokkeren.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief