Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kitty – “Pussy”

We volgen het parcours van Kitty inmiddels al een jaar en zagen de Frans-Welshe zangeres al heel wat grote stappen zetten. Haar singles “Heart On Crack” en “Sugar & Spice” etaleerden al het grote hyperpoptalent dat in haar zit, maar ze trok recent vooral onze aandacht met een zelfgemaakte remix van “Used To Know Me” die bij Charli XCX fans bijzonder in de smaak viel. Met een resem aan nieuwe fans en een arsenaal aan afgewerkte nummers, was het maar een kwestie van tijd voor we dus een nieuwe single zouden krijgen van de onderschatte hyperpopprinses.

Op haar nieuwe single “Pussy” gaat ze resoluut de strijd aan met de heteromannen in de muziekindustrie, die haar niet meteen mooie herinneringen gaven. Terwijl ze in het nummer het wangedrag aankaart, zorgt ze muzikaal eveneens voor een aardig statement. Op vlak van productie en tekst klinkt ze namelijk nog heel wat meer vastberaden dan voordien en horen we een echte hyperpopsensatie in wording. Elk aspect van “Pussy” zit perfect in elkaar met een ontzettend straf refrein als ultieme kers op de taart. Kitty is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, want ze is vastberaden om eindelijk (en meer dan verdiend) door te breken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tiësto - "Hot In It" (feat. Charli XCX)

“Hot In It” werd al een tijd geteased door Charli XCX op TikTok, maar eindelijk is de dance track er officieel. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single COBRAH - "BRAND NEW BITCH"

COBRAH is misschien wel één van de spannendste hyperpopacts van het moment en scoorde met haar single “GOOD PUSS” een echte hit…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 1): Emotionele rollercoaster

Zoals bij ieder festival deze zomer was het ook bij Primavera Sound twee jaar geleden dat ze nog eens van jetje konden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.