Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Emely – “Running”

Emilie Caroline Mo Lindhardsen? Dat is een hele mond vol. Gelukkig mogen we Emely zeggen. De Deense radiojournaliste uit Kopenhagen heeft doorheen haar professionele carrière ook het nodige bijschoolwerk geleverd in de muziekwereld. Dat levert nu eindelijk op in de vorm van een debuutsingle, “Running”. En zo hebben we er binnenkort misschien opnieuw een extra pareltje uit Scandinavië bij?

Vasthouden aan liefde niet die naam waardig, het is ons allemaal al eens overkomen en het is ook het centrale thema in “Running”. Toch wordt het nooit melodramatisch. Opmerkelijk: Emely slaagt erin om – door slim te spelen met het ritme – even drammerig over te komen als de tekst doet vermoeden. Het doet vaag denken aan “Hyperventilating” van Ronya, nog zo’n onderbelicht talent uit het noorden. Of Emely beter gaat doen en wél de poorten van West-Europa kan openbreken? Dat is lang niet zeker, maar haar debuut is alvast veelbelovend.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.