Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noa Lauryn – “Head On” (feat. Josimar Gomes)

Enkele jaren terug haalden we reeds alle superlatieven boven voor de Nederlandse Noa Lauryn. Zo bracht ze met “Care” en “Bino” in 2020 al twee ijzersterke singles uit, die enkel en alleen het beste deden vermoeden voor de toekomst. De uit Amsterdam afkomstige zangeres liet op haar debuut-ep Colin Street al zien dat ze pop, r&b, jazz en elektronica kan combineren als geen ander. Momenteel werkt ze aan haar debuutalbum dat later dit jaar zal verschijnen, maar vandaag trakteert ze ons op een nieuwe single. Hierbij krijgt de zangeres hulp van Josimar Gomes, haar landgenoot uit Rotterdam, en een manusje van alles. Hij is bekend als veelzijdig artiest, model en creatieveling in theater en muziek en dus ook te horen op deze nieuwe single.

Wat we vooral kunnen onthouden van deze samenwerking is de indrukwekkende symbiose tussen Noa Lauryn en Josimar Gomes. Een prachtig nummer, waarbij er een mooie mix is van soul en r&b. Zo begint de single met een leuk riedeltje, direct gevolgd door een dansbare beat in combinatie met de zalvende stem van Noa Lauryn. Zij wordt op haar beurt ondersteund door meerstemmigheid, met Josimar Gomes eerst nog subtiel op de achtergrond. Hij komt naarmate het nummer vordert steeds prominenter naar voor. Zo heeft hij een belangrijk aandeel in het zeer aanstekelijke refrein, waarbij er een mooi samenspel is tussen hen. Dit zorgt voor een extra zomers gevoel. Om het geheel in schoonheid af te sluiten, eindigt de song met hetzelfde leuke riedeltje. Een single van goudwaarde.

We kunnen tenslotte stellen dat “Head On” ons nog meer doet uitkijken naar het najaar, wanneer haar debuutplaat verschijnt. De verwachtingen zijn alleszins hooggespannen.

Noa Lauryn: Facebook / Instagram / Website

Josimar Gomes: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single José González - "Head On"

Voor het eerst in meer dan zes jaar kunnen we dit jaar nog eens een nieuw solo-album van José González op de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Noa Lauryn - "BINO"

Met Noa Lauryn loopt er sinds enkele maanden een popidool in wording rond. Al sinds haar kindertijd is de jonge zangeres gepassioneerd…
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Noa Lauryn - "CARE"

We weten dat er in ons land heel wat jong talent rondloopt, maar ook bij onze Noorderburen hebben ze heel wat diamantjes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.