Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Noa Lauryn – “BINO”

Met Noa Lauryn loopt er sinds enkele maanden een popidool in wording rond. Al sinds haar kindertijd is de jonge zangeres gepassioneerd door alles wat met cultuur te maken heeft. Ze heeft interesse in toneel, maar tegenwoordig legt ze zich vooral toe op het schrijven van muziek. Dat gaat haar in elk geval goed af, want enkele weken geleden maakte ze nog indruk met haar debuutsingle “CARE”. Daaruit konden we al afleiden dat Noa zowel pop, r&b, jazz als elektronica in elkaar laat overvloeien, waar ze dan nog eens haar warme stem bijgooit. Voor dat nummer werkte ze overigens samen met de Nieuw-Zeelander Pat Stewart. Iets wat ze op het nieuwe “BINO” ook doet.

Net zoals op “CARE” zijn het dit keer ook de mysterieuze synths die meteen onze aandacht trekken. Alleen hangt er dit keer een catchy, jazzy sfeer over het nummer. Noa’s stem zet die sfeer nog extra kracht bij. Ze klinkt donker en intrigerend waardoor ze je zo om haar vinger windt. De stevige beats en zwoele baslijn blijven dan ook nog even nazinderen als het nummer op z’n einde loopt. “BINO” katapulteert ons een donkere club in, wat overigens ook het thema van de song is. Het zoeken naar ruimte en rust in een overweldigende tijd van feesten. Dat zit er op dit moment jammer genoeg nog niet in, maar in tussentijd kunnen we wel genieten van Noa Lauryn.

“BINO” is meteen ook de tweede single van Noa’s debuut-ep.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1465 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noa Lauryn – “Head On” (feat. Josimar Gomes)

Enkele jaren terug haalden we reeds alle superlatieven boven voor de Nederlandse Noa Lauryn. Zo bracht ze met “Care” en “Bino” in…
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Noa Lauryn - "CARE"

We weten dat er in ons land heel wat jong talent rondloopt, maar ook bij onze Noorderburen hebben ze heel wat diamantjes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.