Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jack Harlow – “First Class”

Jack Harlow is een fenomeen waar we zo snel niet van af zullen zijn. De Amerikaanse artiest timmerde jarenlang aan zijn weg binnen de muziek, maar brak pas echt door midden in de coronapandemie. Zijn doorbraakhit “What’s Poppin” zette hem in 2020 definitief op de kaart en leverde hem ook nog eens een Grammynominatie op. Het nummer opende in ieder geval heel wat deuren voor Jack Harlow en de hype rond de jonge man nam het afgelopen jaar dankzij “INDUSTRY BABY” alleen maar toe. Op 6 mei brengt hij zijn tweede album Come Home The Kids Miss You uit en daar zal ook zijn nieuwe hit “First Class” op te vinden zijn.

Afgelopen week ging een klein stukje van “First Class” reeds viraal op TikTok en dat schroefde de verwachtingen voor de rest van het nummer meteen op. Gelukkig kan Harlow de verwachtingen moeiteloos inlossen met zijn aangename flow en catchy hooks die van “First Class” een prettig popnummer maken. De hoofdrol van het nummer speelt zoals verwacht toch het refrein, waar hij op geniale wijze Fergie’s “Glamorous” in wist te verwerken. Het zorgt er in ieder geval voor dat “First Class” in een handomdraai blijft hangen en Jack Harlow hoogstwaarschijnlijk weer een gigantische hit te pakken heeft.

Op zondag 21 augustus staat Jack Harlow op Pukkelpop naast onder meer Arctic Monkeys, Central Cee, Madison Beer en Bring Me The Horizon.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jung Kook - GOLDEN (★★★★½): Gouden rollercoaster met verschillende invloeden

RM en J-hope brachten al een soloplaat uit, V en Jimin elk een ep. Vandaag is het de beurt aan het jongste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jung Kook - "3D" (feat. Jack Harlow)

Goed nieuws voor de fans van BTS: deze week kondigde de groep aan dat ze in 2025 weer samen als één geheel…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jack Harlow - Jackman. (★★★★): Krachtige comeback

De laatste jaren zat de roem en bekendheid van Jack Harlow in een stijgende lijn. Met singles als “What’s poppin”, “INDUSTRY BABY“,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.