Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Nas X – “INDUSTRY BABY” (feat. Jack Harlow)

Lil Nas X kwam de laatste tijd al voor verschillende zaken in het nieuws. Niet alleen omdat de Amerikaanse zanger binnenkort zijn eerste langspeler uitbrengt, maar ook vanwege de promo errond. In de videoclip van “MONTERO (Call Me By Your Name)” twerkte hij met de duivel en in een live performance kuste hij met een andere man, wat een schande! Daarnaast bracht Lil Nas X nog eens Nike-schoenen uit met mensenbloed, iets waar Nike niet blij mee was. Het kledingmerk klaagde de zanger aan en nu post hij foto’s en video’s waarin Lil Nas in de rechtbank zit, en dat als promo voor zijn nieuwe single.

Doorheen “INDUSTRY BABY” verwijst Lil Nas X naar een hoop zaken die hij meemaakte, zoals het winnen van Grammy’s, aangeklaagd worden, het maken van een album en zo voort. De sfeervolle blazers tijdens het lied maken er een koninklijke bedoening van en zorgen ervoor dat “INDUSTRY BABY” een groots uiterlijk krijgt. Net wanneer het wat eentonig begint te worden, komt Jack Harlow de boel redden met zijn gerap en op het einde komt er nog een kleine climax, waardoor er net iets meer spanning in de muziek zit. “INDUSTRY BABY” is alweer een aardige popsong, al is het vooral de promo rond het lied die de aandacht trekt.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

865 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jack Harlow - "First Class"

Jack Harlow is een fenomeen waar we zo snel niet van af zullen zijn. De Amerikaanse artiest timmerde jarenlang aan zijn weg…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jack Harlow - "Nail Tech"

Jack Harlow heeft zich in een mum van tijd opgeworpen tot een van de meest geliefde en succesvolle rappers ter wereld. De…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2021 die je niet mocht missen

Natuurlijk is het fijn als je favoriete band na enkele jaren afwezigheid nog eens een album uitbrengt, maar het is minstens even…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.