FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Het nieuwe Rock Werchter Encore kondigt Florence + The Machine aan

© CPU – Ymke Dirikx

Rock Werchter, Werchter Boutique en TW Classic zijn al jaren lang een vaste waarde in het Belgische festivallandschap, maar de organisatie achter de festivals in Werchter breidt dit jaar nog verder uit. Eerder dit jaar werd CORE al aangekondigd, een samenwerking met de organisatoren van Tomorrowland in het Ossegempark in Brussel. CORE vindt plaats op 27 en 28 mei, een maand voor Couleur Cafe in datzelfde park doorgaat. Alsof één nieuw festival nog niet genoeg is, komt er nu nog het nieuwe Rock Werchter Encore bij op 26 juni. Bij Encore, dat doorgaat op de vertrouwde festivalweide, ligt de focus voor een keer niet op mannelijke artiesten en bands, zoals het geval is bij de andere Werchters.

De grote headliner van deze editie wordt Florence + The Machine. De band rond Florence Welch zal binnenkort met een nieuwe plaat op de proppen komen, en stelt die in België dus voor met een van haar weinige festivalshows. Meer namen volgen binnenkort, en er is meer, want naast de Main Stage zal ook The Barn in gebruik genomen worden. Dat belooft!

Rock Werchter Encore gaat door op 26 juni op het festivalterrein van Werchter. De ticketverkoop start op 14 april. Voor een ticket betaal je 94 euro, tenzij je al een kaartje voor Rock Werchter hebt, want dan geniet je van tien euro korting. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de website.

991 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche verder aan met Florence + The Machine en The Killers!

Het festivalnieuws is de afgelopen weken amper bij te houden, en al zeker niet meer nu ook Pukkelpop in gang geschoten is….
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter Encore wordt TW Classic XL!

Er zijn deze zomer gigantisch veel (dag)festivals. Eigenlijk te veel. En dat is iets dat Rock Werchter vandaag ook leek in te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.