Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA – “The Woman I Am”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het is nog maar van eind januari geleden dat AURORA The Gods We Can Touch uitbracht, maar toch is de Noorse zangeres vandaag alweer terug met nieuwe muziek. Nou ja, echt nieuw kunnen we “The Woman I Am” eigenlijk niet meer noemen. De track stond bijvoorbeeld al op bepaalde vinylversies van dat album, en dateert eigenlijk al van begin 2020. Klagen doen we in elk geval niet, want na dat bijzonder degelijke album kan een extra nummer nooit kwaad.

De nieuwste creatie van AURORA heeft dan ook wat weg van de hitsingle “Cure For Me“, maar klinkt alsnog volledig anders. Het is enkel het videogameachtige synthriedeltje in het refrein dat een knipoogje lijkt te zijn, want in z’n geheel is “The Woman I Am” vooral een dromerig doch upbeat popdeuntje geworden. We snappen op zich wel dat het niet op de definitieve tracklist van de plaat raakte, maar dat betekent daarom niet dat we er niet van kunnen genieten. Eentje voor onder een prachtige sterrenhemel dus, die nieuwe van AURORA.

Op zaterdag 20 augustus staat AURORA op Pukkelpop. Haar uitverkochte show in de Ancienne Belgique werd uitgesteld naar zondag 4 september.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2089 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA - "Some Type Of Skin"

Het voelt als de dag van gisteren dat AURORA haar “Running With The Wolves” op de wereld losliet, maar een blik op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA - "The Conflict of The Mind"

De Noorse popnimf AURORA draait al bijna een decennium mee in het muziekcircuit en toch herinneren we ons de release van “Running…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA - "Your Blood"

Eens een bosnimf, dan weer een magische liefdeskrijger, het zijn slechts een paar van de titels die we de Noorse AURORA al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.