Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O’Brien – “Bitches These Days”

Op haar zestiende kwam de Amerikaanse Olivia O’Brien in de schijnwerpers te staan door haar hitsingle “i hate you, i love you”, die ze samen met rapper en zanger Gnash uitbracht. Toen was ze nog jong met weinig besef van haar krachtige stem, maar gelukkig ontdekte Gnash haar talent. Haar carrière ging van start, en zo kreeg ze onder andere al kansen om samen te werken met rapper G-Eazy. We spoelen de tijd door naar 2019, het jaar waarop ze eindelijk haar debuutalbum Was It Even Real? lanceerde. Niet lang na haar debuutplaat was het aan haar single “Josslyn” om de wereld te veroveren, en dat deed het. Althans, een soort van, want het was vooral TikTok waarop “Josslyn” een ware hit werd. Het was een aanstekelijke track over mannen die vreemdgaan, en de popliefhebbers kregen er geen genoeg van. Olivia schrijft over typische tienerervaringen die herkenbaar zijn voor een groot deel van de vrouwelijke populatie, en haar nieuwste single “Bitches These Days” is hier geen uitzondering op.

Op “Bitches These Days” reflecteert de singer-songwriter over misgelopen vriendschappen, die achteraf gezien helemaal geen vriendschappen bleken te zijn, maar neptoestanden die je liever zo snel mogelijk verlaat. De single heeft een groot Mean Girls-gehalte met teksten waar het zelfvertrouwen van afspat, zoals we gewoon zijn van Olivia. Het nummer blijft absoluut hangen met een aanstekelijke chorus en opgewekte deuntjes, maar uiteindelijk blijft het een typisch poplied dat niet meteen boven de hoop uitsteekt

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

107 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Bitch Back" (feat. FLETCHER)

In een wereld waarin elke popster het volgende TikTok-icoon wil worden, valt er vaak veel bagger terug te vinden, maar zo nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Sociopath"

Een stem zoals die van Olivia O’Brien blijft zeker hangen, maar het is vooral Olivia’s intense songwriting dat haar nummers boeiend maakt….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Olivia O'Brien - "NOW"

Als zestienjarige bracht Olivia O’Brien het nummer “i hate u, i love u” uit met een gastbijdrage van zanger Gnash. Het nummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.