Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Odell – “Best Day of My Life”

© CPU – Stijn Verbruggen

Wat er ook gebeurt, Tom Odell zal voor eeuwig en altijd ‘die kerel van “Another Love”‘ blijven. Nu moeten we wel eerlijk toegeven dat er veel slechtere nummers zijn waar je je hele leven aan blijft vasthangen. Het zal de Brit waarschijnlijk worst wezen, want hij blijft gewoon fijne muziek uitbrengen. Zo verscheen vorig jaar bijvoorbeeld monsters, waarin hij enkele leuke nummers afwisselde met tegenvallende experimentjes. Nu lijkt die bladzijde echter alweer omgeslagen, want het nieuwe “Best Day of My Life” zou de eerste single zijn van een nieuwe langspeler.

Op zijn nieuwste creatie lijkt Tom Odell vooral terug te grijpen naar zijn minimalistische begindagen, al kan er hier en daar zeker een hedendaagse toets van af. “Best Day of My Life” hangt dan ook aan elkaar met een licht elektronisch bewerkte piano, al is het vooral de thematiek die binnenkomt. In het nummer heeft de Brit het namelijk over de opluchting en verbetering die hij doormaakt in zijn leven. ‘I think today is the best day of my life / Last night all I wanted to do was die / Right now, I’m happy to be alive’, klinkt het aangrijpend. “Best Day of My Life” is er dus eentje die binnenkomt, en dat kan Tom Odell nog altijd als de beste.

Op 19 september staat Tom Odell in de Ancienne Belgique.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1400 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Odell - "Flying :))"

Tom Odell werkt aan een vijfde plaat. Daarvan brengt hij vandaag zijn derde single “Flying :))” uit.  De meesten kennen de Brit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rhodes - “The Love I Give”

Dat Rhodes een tranentrekker pur sang is, is eigenlijk al geen geheim meer. Met een unieke stem die menig mens weet te…
AlbumsRecensies

Tom Odell - monsters (★★): Verlies jezelf niet, Tom

Het is ondertussen al bijna tien jaar geleden sinds Tom Odell de wereld veroverde met zijn fantastische, dramatische pianoballade “Another Love”. Ondanks…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.