FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

CORE Festival 2022 vult aan met Stormzy, Nas, Peggy Gou en meer!

© CPU – Bert Savels

CORE, het gloednieuwe boetiekfestival uit de koker van van Tomorrowland en Rock Werchter, palmt binnen een kleine twee maanden het Brusselse Ossegempark in. Het grootste deel van de line-up werd een kleine maand geleden al uit de doeken gedaan en vandaag opent het festival nog eens een blik vol nieuwe namen! En het zijn niet de minste: Britse grimeheld Stormzy, de New Yorkse hiphop-legende Nas, de Brusselse popsensatie Lous and the Yakuza en de Zuid-Koreaanse dj Peggy Gou tekenen present! Ook nieuw van de partij zijn Dora Jaar, Mariah the Scientist, Sam Gellaitry, yeule, Azo, Daniel Avery, Major League DJz, rRoxymore, Asa Moto, Chaos in the CBD, Mr. Scruff en Sassy J. Zij vergezellen de eerder aangekondigde namen waaronder Jamie xx, Mura Masa, Celeste, Tems, Action Bronson en Nina Kraviz!

CORE vindt plaats van vrijdag 27 mei tot en met zaterdag 28 mei. Alle bevestigde namen vind je onderaan het artikel. Meer informatie en tickets vind je op de website van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het vet):

Vrijdag 27 mei: Action Bronson – Asa Moto – Bibi Seck – CC:DISCO! – DJ Harvey – Dora Jar – Ezra Collective – Horse Meat Disco – Kampire – Little Dragon – Lous and The Yakuza – Major League DJz – Meute – Mr. Scruff – Mura Masa – Nas – Paul Kalkbrenner – Peggy Gou – Sohn – Special Request

Zaterdag 28 mei: Agoria Azo – Caribou – Celeste – Cellini – Chaos in the CBD – Cici – Daniel Avery – Daphni – Dino Lenny – Fatima Yamaha – Hangar Soundsystem – Jamie xx – Joy Crookes – Mariah The Scientist – Nina Kraviz – Ross From Friends – rRoxymore – Sam Gellaitry – Sofia Kourtesis – Stormzy – Sylvie Kreusch – TEMS – The Blaze – yeule 

1572 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 2): Onvoorziene omstandigheden deluxe

Wie een planning had gemaakt voor vrijdag, kon die al meteen in de vuilbak gooien. Het aantal geannuleerde acts op vrijdag was…
InstagramLiveRecensies

Lous and The Yakuza @ Botanique (Orangerie): Indrukwekkende thuismatch

In het najaar van 2020 bracht Lous and The Yakuza met Gore een eerste album uit. Dat volgde op een bijzonder warm…
InstagramLiveRecensies

Alicia Keys @ Sportpaleis: Vlam in de pijp

Niemand zingt zoals Alicia Keys. Die zin had net iets beter gewerkt in het Engels, gezien “No One” na vijftien jaar nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.