FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

CORE Festival 2022 vult aan met Stormzy, Nas, Peggy Gou en meer!

© CPU – Bert Savels

CORE, het gloednieuwe boetiekfestival uit de koker van van Tomorrowland en Rock Werchter, palmt binnen een kleine twee maanden het Brusselse Ossegempark in. Het grootste deel van de line-up werd een kleine maand geleden al uit de doeken gedaan en vandaag opent het festival nog eens een blik vol nieuwe namen! En het zijn niet de minste: Britse grimeheld Stormzy, de New Yorkse hiphop-legende Nas, de Brusselse popsensatie Lous and the Yakuza en de Zuid-Koreaanse dj Peggy Gou tekenen present! Ook nieuw van de partij zijn Dora Jaar, Mariah the Scientist, Sam Gellaitry, yeule, Azo, Daniel Avery, Major League DJz, rRoxymore, Asa Moto, Chaos in the CBD, Mr. Scruff en Sassy J. Zij vergezellen de eerder aangekondigde namen waaronder Jamie xx, Mura Masa, Celeste, Tems, Action Bronson en Nina Kraviz!

CORE vindt plaats van vrijdag 27 mei tot en met zaterdag 28 mei. Alle bevestigde namen vind je onderaan het artikel. Meer informatie en tickets vind je op de website van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het vet):

Vrijdag 27 mei: Action Bronson – Asa Moto – Bibi Seck – CC:DISCO! – DJ Harvey – Dora Jar – Ezra Collective – Horse Meat Disco – Kampire – Little Dragon – Lous and The Yakuza – Major League DJz – Meute – Mr. Scruff – Mura Masa – Nas – Paul Kalkbrenner – Peggy Gou – Sohn – Special Request

Zaterdag 28 mei: Agoria Azo – Caribou – Celeste – Cellini – Chaos in the CBD – Cici – Daniel Avery – Daphni – Dino Lenny – Fatima Yamaha – Hangar Soundsystem – Jamie xx – Joy Crookes – Mariah The Scientist – Nina Kraviz – Ross From Friends – rRoxymore – Sam Gellaitry – Sofia Kourtesis – Stormzy – Sylvie Kreusch – TEMS – The Blaze – yeule 

1768 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lolo Zouaï @ Botanique (Orangerie): Bitterzoete avond

Tot enkele jaren geleden verkocht de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï gewoon hamburgers in New York, maar ondertussen trekt ze de wereld rond om…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour 2023 vervolledigt affiche met Peggy Gou, Tokischa, Janelle Monáe en 33 anderen

De afgelopen maanden bediende Dour Festival ons met heel wat indrukwekkende namen, zoals dEUS, Aphex Twin, Damso en Paul Kalkbrennner. Vandaag worden…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

PinkPantheress, Yussef Dayes, Channel Tres en drie andere namen naar CORE 2023!

Over een kleine drie maanden opent het Ossegempark in Brussel haar deuren voor de tweede editie van CORE. Het liefdeskind van Rock…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.