Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sabrina Claudio – “Better Version”

De affiche van Rock Werchter heeft voor ieder wat wils en herbergt ook enkele artiesten die in ons land nog niet alom bekend zijn. Zo staat op zaterdag 2 juli de half Puerto-Ricaanse en half Cubaanse zangeres Sabrina Claudio in The Barn, waar ze haar vierde album zal voorstellen. In het verleden werkte ze al samen met onder andere The Weeknd, ZAYN, Alicia Keys en Khalid, maar het zijn vooral haar solosingles die haar naam en faam opleverden. Haar verleidelijke r&b windt iedereen moeiteloos om de vinger en dat is ook met die nieuwe single niet anders.

Op “Better Version” laat Sabrina Claudio zich weer van haar beste kant zien, eentje die weemoedig lijkt terug te kijken op het verleden en dit ook vocaal benadrukt met prachtige zanglijnen. Haar stem heeft een fluisterend karakter zoals Billie Eilish, maar klinkt door de verschillende instrumentatie toch ook anders. Naast een rustige r&b-beat zijn het vooral strijkers die voor de nodige portie drama zorgen en je helemaal mee in haar universum zuigen. “Better Version” is het beste bewijs waarom je deze zangeres op Rock Werchter niet mag missen, want dit kan live als een huis staan.

Op 6 mei brengt Sabrina Claudio haar vierde album Based On A Feeling uit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Billie Eilish - HIT ME HARD AND SOFT (★★★½): Hard, zacht, dynamisch en onverwacht

Billie Eilish mocht zich na de release van debuutalbum WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? meteen tot de grootste van…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.