FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Olmen maakt affiche compleet met Equal Idiots, Mauro Pawlowski, Novastar, Bad Nerves en meer!

© CPU – Stijn Verbruggen

Rock Olmen werd door een van zijn headliners ooit ‘een clubconcert in openlucht’ genoemd, wat een ideale beschrijving is voor een festivalletje in Balen met ongeveer drieduizend bezoekers per jaar. Dat wil echter niet zeggen dat de organisatoren met zich laten sollen. Ze vochten zich niet alleen een weg door de coronacrisis, maar kwamen er zelfs sterker uit! Voor de gulzige meerwaardezoeker zullen ze het spektakel namelijk verlengen met een extra dag. Intergalactic Lovers werd al aangekondigd als headliner, maar de affiche is nu eindelijk volledig.

Zoals we gewend zijn van Rock Olmen, regent het weer voornamelijk Belgische namen. Onder de oude bekenden hebben we Equal Idiots, Mauro Pawlowski, Mooneye, Novastar, STAKE, The Sore Losers en Tessa Dixson. Ook frisser talent van eigen bodem krijgt volgens de traditie een aanzienlijk aandeel van de affiche. Zo zullen Bones To Dust, Cloudy-Oh, Flashback Force, Heisa, Kids with Buns, Meltheads, Moments, Rotzak, Tessa Dixson, The Sha-La-Lee’s en Superstyling ook de kans krijgen om te tonen wat ze kunnen. Het buitenlands gitaargeweld komt dit jaar van de Britse rockgroepen Bad Nerves en The Lounge Society, en de Nederlandse Jimmy Diamond.

Rock Olmen 2022 zal doorgaan in het weekend van vrijdag 22 op zaterdag 23 juli. De dagindeling vind je op de site. De tickets zijn vanaf vandaag te koop.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Herk 2023 (Festivaldag 2): Riffs, radio en regen

Na een meer dan degelijke eerste dag, kon Rock Herk eigenlijk niet meer stuk. Dag twee sprak op papier iets meer tot…
InstagramLiveRecensies

Live /s Live 2023 (Festivaldag 1): België boven

Na die ellendige coronapauze leken de nieuwe festivals vorig jaar wel als paddenstoelen uit de grond te schieten. Sommige zijn even snel…
LiveRecensies

Brutus, STAKE & Psychonaut @ VIERNULVIER (Concertzaal): Bruut, bruter, Brutus

Studio Brussel bestaat veertig jaar en dat zullen we gevierd hebben! Het hele weekend lang organiseert de radiozender concerten in Gent, sommige…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.