Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle De Affaire – “Outside”

Het is ondertussen alweer een dikke twee jaar geleden sinds we Boy Silly een sterke show zagen neerzetten in de Limburgse finale van Sound Track. Daarna gebeurde er echter nagenoeg niets meer rond het viertal, maar nu duiken twee van de vier bandleden toch weer op. Met De Affaire startten frontman Michiel Ritzen en drummer Nick Caers een nieuw project, waarvan vandaag ook meteen debuutsingle “Outside” verschijnt. Dat is overigens het eerste voorsmaakje van de naar de band vernoemde debuut-ep, die later dit jaar het levenslicht ziet.

Het mag dan wel om een andere band gaan, de sound van Boy Silly zindert toch nog steeds een beetje na. De muziek van De Affaire is de ideale soundtrack voor een frisse lentedag, want “Outside” wordt aan elkaar gehouden door een chill en zomers gitaartje. Zo’n nummer waarin niets moet en alles mag dus, en daar doet het nonchalante stemgeluid van frontman Michiel nog een schepje bovenop. De nieuwste creatie van het duo kabbelt op die manier een minuut of drie voort, waardoor het rustig door je gehoorkanalen stroomt. Simpel, chill en zomers. Meer moet dat soms niet zijn.

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1757 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Meltheads, Marathon & De Affaire @ Muziekgieterij: De kleur van de toekomst

Net zoals wij dat bij Dansende Beren doen, proberen ook concertzalen jonge, talentvolle bands over de landsgrenzen heen een duwtje in de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single De Affaire - "Distance"

Uit de assen van Boy Silly ontstond eerder dit jaar De Affaire; een gloednieuw project van Michiel Ritzen en Nick Caers. Ondanks…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single swim school - "outside"

Dat er een pak fijne nieuwe bandjes verscholen zit aan de andere kant van het kanaal is al lang geen geheim meer,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.