Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Bay – “20 Signs”

De Londense band Luna Bay timmert al enkele jaren aan de weg. Een echte doorbraak laat nog op zich wachten, maar wellicht gaat 2022 het jaar worden van de vier mannen die hun muziek omschrijven als indierock met invloeden uit popmuziek. Het viertal leerde elkaar kennen op de universiteit en bracht al snel hun eerste single “Colours” uit. Na het uitbrengen van hun eerste ep eind 2019, was de band klaar om het publiek te veroveren met energieke meezingers. Zoals voor veel artiesten, gooide de pandemie roet in het eten. Gelukkig zaten de mannen niet stil en met de nodige improvisaties is er muziek gemaakt. Tot dusver moesten liefhebbers van de band het doen met een tiental aan nummers, nu is daar de single “20 Signs” aan toegevoegd.

“20 Signs” begint ingetogen, maar barst al snel los met een aanstekelijke riff. Het tempo wordt opgevoerd en we krijgen meteen zin om er op te dansen. De tekst, die geïnterpreteerd kan worden als een foute liefde die verblindt, zit verhuld in een aanstekelijk jasje. Ookal duurt het nummer slechts twee en een halve minuut, onze aandacht dwaalt niet weg door de wisselingen in het tempo met hier en daar een uithaal en een vrolijk refrein. De muziek van Luna Bay is verfrissend en energiek, en “20 Signs” geeft meteen het gevoel dat we ons op een festival wanen. Wij blijven dus benieuwd of die doorbraak dit jaar zal komen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

9 posts

About author
houdt van truffel
Articles
Related posts
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van “Den Beir” (1 maart – 7 maart)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.