Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES – “No Words”

Onze favoriete ballademaker is eindelijk nog eens terug met iets nieuws. RHODES volgen we al sinds het prille begin en zeker met zijn debuutplaat Wishes katapulteerde hij zich ons hart in. Sinds de release in 2015 is er wel heel wat gebeurd in het leven van David Rhodes. Zo werd de Brit voor het eerst vader en stapte hij ook nog eens in de huwelijksboot. Op muzikaal vlak bleef het jammer genoeg iets rustiger rond RHODES, en zo bleef het in 2020 bij zijn ep I’m Not OK. Gelukkig mogen we dit jaar heel wat meer nieuws van RHODES verwachten. Het startschot geeft hij alvast met, hoe kan het ook anders, de liefdesballade “No Words”.

Het lijkt op “No Words” wel alsof RHODES nooit is weggeweest. Begeleid door zijn piano en zijn magnifieke stem brengt de man een intieme en breekbare ballade, zoals alleen hij ze kan schrijven. Revolutionair of baanbrekend zijn zijn nummers dan ook nooit geweest, maar de sterkte ligt bij RHODES vooral in de eenvoud en de kracht die zijn nummers uitstralen. Naar het einde toe komt er toch nog wat schwung in “No Words” en wordt de piano ondersteund door wat kleinere en subtiele elektronische geluiden die het geheel wat meer body geven. De terugkeer van RHODES is er eentje die vertrouwd aanvoelt en doet hopen dat we snel meer mogen verwachten van de man met de fluwelen stem.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1720 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

RHODES - Friends Like These (★★★): Van je vrienden moet je het hebben

David Rhodes behoorde in 2015 dankzij zijn debuutalbum Wishes tot de beloftes van het Britse popcircuit, tourde de wereld rond met onder andere…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES - “Good To You”

Met zijn unieke stem raakte Rhodes ons in 2015 recht in hart en niet alleen ons, want menig mens viel voor zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rhodes - “The Love I Give”

Dat Rhodes een tranentrekker pur sang is, is eigenlijk al geen geheim meer. Met een unieke stem die menig mens weet te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.