Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHODES – “No Words”

Onze favoriete ballademaker is eindelijk nog eens terug met iets nieuws. RHODES volgen we al sinds het prille begin en zeker met zijn debuutplaat Wishes katapulteerde hij zich ons hart in. Sinds de release in 2015 is er wel heel wat gebeurd in het leven van David Rhodes. Zo werd de Brit voor het eerst vader en stapte hij ook nog eens in de huwelijksboot. Op muzikaal vlak bleef het jammer genoeg iets rustiger rond RHODES, en zo bleef het in 2020 bij zijn ep I’m Not OK. Gelukkig mogen we dit jaar heel wat meer nieuws van RHODES verwachten. Het startschot geeft hij alvast met, hoe kan het ook anders, de liefdesballade “No Words”.

Het lijkt op “No Words” wel alsof RHODES nooit is weggeweest. Begeleid door zijn piano en zijn magnifieke stem brengt de man een intieme en breekbare ballade, zoals alleen hij ze kan schrijven. Revolutionair of baanbrekend zijn zijn nummers dan ook nooit geweest, maar de sterkte ligt bij RHODES vooral in de eenvoud en de kracht die zijn nummers uitstralen. Naar het einde toe komt er toch nog wat schwung in “No Words” en wordt de piano ondersteund door wat kleinere en subtiele elektronische geluiden die het geheel wat meer body geven. De terugkeer van RHODES is er eentje die vertrouwd aanvoelt en doet hopen dat we snel meer mogen verwachten van de man met de fluwelen stem.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1870 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

RHODES @ Ancienne Belgique (AB Club): Liefde geven en krijgen

Acht jaar liet RHODES op nieuwe muziek wachten nadat hij ons in 2015 charmeerde met het breekbare Wishes. De Brit trok met zijn…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview RHODES: 'Ik wil wel mainstream en commercieel zijn, maar wil niet najagen wat ik denk dat dat is'

Het leek er lang op dat de intieme popmuziek van RHODES hem richting de absolute wereldtop zou brengen. Zijn debuutalbum Wishes kwam…
AlbumsFeatured albumsRecensies

RHODES - Friends Like These (★★★): Van je vrienden moet je het hebben

David Rhodes behoorde in 2015 dankzij zijn debuutalbum Wishes tot de beloftes van het Britse popcircuit, tourde de wereld rond met onder andere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.