Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single girlhouse – “paul blart mall cop”

Je hebt zo van die mensen die geboren zijn om op een podium te staan, en Lauren Luiz is er ongetwijfeld zo eentje. De zangeres kan bijna elke Amerikaanse staat al ’thuis’ noemen, acteerde al op Broadway – zelfs in speciale uitvoeringen met gebarentaal – en maakt daarnaast ook nog eens muziek op haar slaapkamer onder de naam girlhouse. In de voorlopig nog korte carrière van dat muzikale project, verschenen er al twee ep’s met een vrijwel gemiddeld succes, maar daar is nu alweer de volgende stap. Luiz heeft een derde kortspeler klaar, waar we vandaag met “paul blart mall cop” een eerste voorsmaakje uit te horen krijgen.

Veel details rond die derde ep zijn er echter nog niet, maar misschien zag je wel al de film Paul Blart Mall Cop. Wel, girlhouse zag die film klaarblijkelijk ook, want ze vernoemde haar nieuwste creatie ernaar. Die single werd een degelijk bedroompopnummer, zoals we dat graag hebben. Een voorzichtig stevige elektrische gitaar, zachte vocals en een chille drumbeat zijn de ingrediënten die je telkens naar een tamelijk groots refrein brengen. Op zich dus geen baanbrekend nummer, maar als fijn tussendoortje kan het zeker gelden. Bedroompop van de bovenste plank, en dat horen we al eens graag.

Facebook / Instagram

 

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2116 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van “Den Beir” (1 maart – 7 maart)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.