Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single BLOND – “Vloed”

Met hun vorige single zette BLOND ons even op het verkeerde been. De titel van “Boys Boys Boys” deed vermoeden dat het Vlaamse trio in het Engels zou zingen, maar in tegenstelling tot het gelijknamige Lady Gaga-nummer is “Boys Boys Boys” van BLOND in het Nederlands. Fien Van der Aa, Linde Notenbaert en Caitlin Talbut (van BLUAI) maken samen trage synthpop waarbij je helemaal tot rust kan komen. Debuutsingle “Alles moet groter” mag binnen twee maanden al een eerste kaarsje uitblazen, maar vooraleer dat gebeurt komt aanstaande vrijdag eerst nog een ep uit.

“Vloed” begint nog rustiger dan we gewoon zijn van BLOND. De drie stemmen smelten vanaf de eerste seconde samen en nog vooraleer de muziek goed en wel begonnen is, worden er al mysterieuze lijnen als ‘Een hand verliest zijn geheugen niet’ naar ons hoofd geslingerd. Doorheen de nieuwe single wordt er veel naar handen en aanrakingen verwezen en het voelt dan ook een beetje aan als een warm schouderklopje. “Vloed” mist een beetje pit, waardoor sommigen de focus zullen verliezen. Wie daarentegen van rustige muziek houdt, kan lekker verdrinken in het intieme nummer.

Op 11 maart verschijnt Alles moet groter.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

940 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BLOND - "Behalve Jij"

Nederlandstalige muziek zit in de lift en ook BLOND surft mee op die golf. Het project van Fien, Linde en Caitlin werd…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BLOND - "Boys Boys Boys"

De Nederlandstalige meidengroep BLOND liet nog niet zo lang geleden voor het eerst van zich horen. Fien, Linde en Caitlin leerden elkaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.