Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sad Night Dynamite – “Black & White”

In januari riepen we Sad Night Dynamite nog uit tot een van dé internationale acts die je dit jaar zeker in de gaten moet houden. Het Britse duo maakte het afgelopen jaar een veelbelovend debuut met de negen nummers tellende mixtape Sad Night Dynamite waarmee het tot op heden ruim tien miljoen streams verzamelde op Spotify. Daarnaast schopte hun meest recente single “Demon” het tot op de soundtrack van FIFA22 en werden ze door Glass Animals opgepikt om het voorprogramma te verzorgen van diens Amerikaanse tour. De wind zit dus duidelijk in de zeilen van Sad Night Dynamite en dat voel je ook aan de fijne nieuwe single “Black & White”.

“Black & White” is naar eigen zeggen een van de leukste nummers die ze tot nu toe hebben gemaakt en ook wij delen het enthousiasme van het duo. Een enorm coole beat maakt meteen indruk en zorgt ervoor dat je in een handomdraai mee bent met het nummer. Het zit hem daarbij vooral in de details en de erg straffe geluidsmix, waardoor “Black & White” zo levendig en ‘in your face’ aanvoelt. Dankzij de zweverige vocals van het duo en het mega catchy refrein blijft “Black & White” tamelijk snel hangen en krijg je boven alles instant de neiging om op repeat te duwen. Van Sad Night Dynamite hebben we het laatste nog niet gehoord!

Deze zomer kan je Sad Night Dynamite aan het werk zien bij onze noorderburen op Motel Mozaique, Best Kept Secret en Lowlands. De kans is met andere woorden groot dat we ze deze zomer ook op een festival in het Limburgse te zien krijgen.

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2034 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sad Night Dynamite - "Sick Of Your Sound"

De heren van Sad Night Dynamite hebben een vrij memorabel 2022 achter de rug. Vorig jaar bracht het Britse duo hun geprezen…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
FeaturesUitgelicht

De Internationale Grote Beren van Morgen 2022: Een terugblik

Er gaat geen dag voorbij waarop we met Dansende Beren niet over nieuwe muziek schrijven en zo doen we bijna elke dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.