Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu & Chuki Beats – “Jiggy Walk”

© Pukkelpop – Seppe Germaux

Wie vijf jaar geleden wat actief was op het internet, heeft zonder twijfel de Harry Potter-remix van Yung Mavu langs zien komen. “BLACK MAGIC” was een echte hype en heeft ondertussen al meer dan 30 miljoen views op YouTube. Die Yung Mavu is echter niet meer dezelfde als toen. Noah Mavuela, zoals Yung Mavu volledig heet, zit ondertussen al even bij 32WORLDWIDE, het label van onder andere Chuki Beats en Prettyboydro. Onder dat label heeft hij al een mooi aantal ep’s en hits uitgebracht. Met zijn kompaan Chuki Beats brengt hij nu de single “Jiggy Walk” uit.

Wie Yung Mavu volgt op Instagram, zag de term ‘jiggy walk’ ongetwijfeld al een aantal keer verschijnen. Mavu toonde regelmatig hoe je de zogenaamde jiggy walk moest doen, waarmee hij stiekem iedereen de titel van zijn nieuwste single gaf. Die single is het tegenovergestelde van de nummers die we onlangs te horen kregen van de jongeman. Deze keer geen melodieuze beat, maar een beat die zeer duister en eenvoudig is. Dat zorgt voor een bepaalde mysterieuze sfeer die Mavu goed aanvoelt, waardoor zijn raps ook op die manier gerapt worden, zodat ze zeer goed samengaan met de beat. Het lijk wel alsof hij soms zelfs aan het fluisteren is. Als je dan het ‘dansje’ dat bij deze titel hoort erbij denkt, klopt het plaatje volledig.

11 maart komt Matter Of Time II uit, het nieuwe album van Yung Mavu.

InstagramFacebook

Ontdek nog meer leuke muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu - "Confidence"

Dat Yung Mavu grootse plannen heeft voor 2023 wordt steeds meer duidelijk. Nu hij zijn derde single van het jaar dropt als…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 1): Stevige beats, snedige lyrics en een dikke streep reggae

Na de kleinschalige corona-editie vorig jaar mochten de poorten van de Grote Kaai in Lokeren eindelijk terug open voor het grote publiek….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.