Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joey Bada$$ – “Head High”

Joey Bada$$ brengt met “Head High” een nieuwe track uit. Ervoor dropte hij al “THE REV3NGE“, beide singles maken deel uit van een nieuw album. Zijn laatste soloalbum ALL-AMERIKKKAN BADA$$ dateert al van 2017. Naast rappen hield de woordkunstenaar uit Brooklyn zich ook bezig met acteerwerk. Hij was onder andere te zien in de films Creed en het Oscarwinnende Two Distant Strangers.

“Head High” is een hommage aan vrienden die erg gemist worden. Op een wavey/laidback beat reflecteert hij bijvoorbeeld over hoe hij XXXtentacion ontmoette: ‘First impression in my mind, now that’s a stand-Up n!gga, someone I could call a friend of mine and that’s tough, n!gga’. Joey Bada$$ zag XXX dus vanaf dag één al als een vriend. Daarnaast komt ook Capital Steez aan bod, de rapper en producer waarmee hij zijn label Pro Era Records oprichtte. Steez maakte in 2012 een einde aan zijn leven. Als eerbetoon duikt Capital Steez wel vaker op in de liedjes van Joey Bada$$. De rapper uit The Big Apple mag zeker gerekend worden tot een vaste waarde in de hiphopscene. In tegenstelling tot veel van zijn collega’s prefereert hij toch nog altijd om op old skool beats zijn ding te doen. Zoals altijd is het auditief smullen met Joey Bada$$ en ook “Head High” smaakt naar meer.

Over zijn nieuwe album weten we eigenlijk nog niet veel. De releasedatum zou later dit jaar volgen, de albumtitel is nog onbekend.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer leuke muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danger Mouse & Black Thought - "Because" (feat. Joey Bada$$, Russ & Dylan Cartlidge)

Danger Mouse en Black Thought zijn twee van de meest getalenteerde, maar onderschatte artiesten van de hiphopwereld. Ze hebben hun fans jaren…
AlbumsRecensies

Nyck Caution - Anywhere But Here (★★★½): Degelijk debuut met geweldige uitschieters

Nyck Caution begint 2021 met een positieve noot. Na enkele veelbelovende mixtapes komt de 26-jarige Beast Coast-rapper met zijn debuutalbum Anywhere But…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.