Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MICHELLE – “POSE”

© Asyia Marotta

Het zat voorlopig nog niet echt mee voor het New Yorkse MICHELLE. De band werd vorig jaar al door heel wat muziekmagazines, waaronder ook Dansende Beren, getipt als band om in de gaten te houden, maar natuurlijk was er dan het coronavirus. De release van de debuutplaat werd op de lange baan geschoven, en daarop is het nog steeds wachten. After Dinner We Talk Dreams had enkele weken geleden al moeten verschijnen, maar doordat ook de Europese tour van het zestal nog even on hold werd gezet, zullen we nog even geduld moeten oefenen. Aanstaande vrijdag wordt ons wachten eindelijk beloond, al krijgen we eerst nog een laatste voorsmaakje te horen.

Dat MICHELLE met die debuutplaat de verwachtingen grotendeels lijkt in te lossen, werd de afgelopen weken al duidelijk. Het fijne singletje “EXPIRATION DATE” wordt nu dus nog wat extra kracht bijgezet door “POSE”, en ook dat nummer mag er zeker zijn. De sfeer zit er meteen goed in dankzij de chille elektropopbeat, die de discobal voorzichtig naar beneden laat zakken. In de refreinen gaat het er dan wat zwoeler aan toe, waardoor het zestal zich wederom ontpopt tot een vrolijke en plezante band, waar plezier centraal staat. De nieuwste creatie van MICHELLE werd op die manier een nummertje dat een glimlach op je gezicht tovert, en waar je gezellig op mee kan knikken.

After Dinner We Talk Dreams verschijnt aanstaande vrijdag, 4 maart. Voor de show in de Botanique wordt nog een nieuwe datum gezocht.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1355 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MICHELLE - "EXPIRATION DATE"

Wie Dansende Beren een beetje volgt, weet dat we tegenwoordig druk in de weer zijn met onze ‘Grote Beren Van Morgen’. Wie…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…
InstagramLiveRecensies

Sound Track: Finale Oost-Vlaanderen @ Kunstencentrum Vooruit (Oost-Vlaanderen)

In Oost-Vlaanderen verzamelde het beste van het beste uit de voorrondes zich in de cultuurtempel van cultuurhoofdstad Gent. Onze honger naar talent…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.