Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MICHELLE – “EXPIRATION DATE”

© Asyia Marotta

Wie Dansende Beren een beetje volgt, weet dat we tegenwoordig druk in de weer zijn met onze ‘Grote Beren Van Morgen’. Wie ons nog beter volgt, weet ook wie er vorig jaar in dat lijstje stond. Mocht je geheugen je in de steek laten, helpen we je graag een handje: het New Yorkse zestal MICHELLE. Echt grootse dingen heeft de band weliswaar niet verwezenlijkt, maar daar zal in 2022 verandering in komen. Binnenkort verschijnt er met After Dinner We Talk Dreams een debuutplaat, die de Amerikanen ook de grote plas laat oversteken. Of dat hopen we toch. Het nieuwe “EXPIRATION DATE” belooft in elk geval wederom veel goeds.

In deze donkere tijden is een glimlach al eens welgekomen, dus raden we je graag de nieuwste creatie van MICHELLE aan. Een schattige beat met een stoer leren jasje zet de toon voor een fijne track, waarin de wisselwerkingen tussen de vele kopstemmen een belangrijke rol spelen. De betere droompop met hier en daar wat invloeden van r&b dus, en dat wordt nooit saai. Een vervaldatum staat er dan ook niet op “EXPIRATION DATE”, want het enige minpuntje dat we kunnen vinden is het feit dat de single nog geen drie minuten duurt. MICHELLE heeft er met andere woorden weer een uiterst leuk nummertje bij, en dat maakt ons maar al te blij.

After Dinner We Talk Dreams verschijnt op 28 januari. Als alles goed gaat, stelt MICHELLE die plaat op 12 februari voor in de Witloof Bar van de Botanique.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1580 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Fifty Lab 2022 (Dag 2): De uitersten ontmoeten elkaar

Wie het muzikale avontuur niet schuwt, die kan zich deze dagen helemaal uitleven op het Brusselse showcasefestival Fifty Lab. De vierde editie…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MICHELLE - "PULSE"

MICHELLE kende geen goed begin van het jaar. Niet alleen werd de release van hun tweede album opgeschoven, maar ook de Europese…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lip Service - "Funny Face"

Lip Service is terug van weggeweest, en dat dan wel met een heel feestelijke single release show! Hun nieuwe liedje “Funny Face”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.