FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

STIKSTOF, Trippie Red en 9 anderen op DOUR 2022

©CPU – Chris Stessens

De festivals hebben duidelijk weer zin om iedereen te ontvangen en zo krijgen de line-ups voor komende zomer duidelijk vorm. Het Waalse festival DOUR laat de hartjes van de alternatieve muziekliefhebber steeds sneller slaan en heeft deze week nieuwe namen voor de hiphopfans in petto. Zo zal Brusselse collectief STIKSTOF uiteraard zijn opwachting maken, maar betreedt ook de Amerikaanse rapper Trippie Red het podium. Ook de Franse hiphop-acts Alkpote x Luv Resval, Jazzy Bazz, Zamdane en Dinos, de legendarische New Yorkse rapper Benny the Butcher en de opkomende Gabonese wervelwind Benjamin Epps zullen hun opwachting maken. Deze hiphoplichting kent met de Franse drillhop Le Juiice, de Canadese Naya Ali en de 23-jarige Zinée ook drie sterke vrouwelijke acts, die te popelen staan om volgende zomer de festivals over te nemen.

De line-up van Dour krijgt stilaan vorm, want eerder werden o.a. Angèle, Metronomy, Flume, Black Midi, Floating Points, Amelie Lens, Loyle Carner en meer aangekondigd. Dour Festival gaat dit jaar door van 13 tot 17 juli. Tickets zijn reeds te koop.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 3): De laatste dag gedomineerd door vrouwen

De laatste dag van Down The Rabbit Hole was aangebroken. Niet iedereen was even fit meer, maar dat mag de pret niet…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 2): Onvoorziene omstandigheden deluxe

Wie een planning had gemaakt voor vrijdag, kon die al meteen in de vuilbak gooien. Het aantal geannuleerde acts op vrijdag was…
InstagramLiveRecensies

Couleur Café (Festivaldag 3): De laatste energiestoten

Om de laatste dag van Couleur Café goed in te zetten, was de zon ook eens van de partij. Onder het alziend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.