Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles NMIXX – “TANK” & “O.O”

Wanneer er een nieuwe K-popgroep wordt aangekondigd, begint de productiemolen op volle toeren te draaien. Wekenlang worden de leden en debuutsingles geteased, wat een hoop verwachtingen creëert. Vaak worden die ingelost wanneer de charismatische artiesten eindelijk hun debuut maken, maar soms loopt alles op een sisser af. Of NMIXX, de nieuwste vrouwengroep van JYP Entertainment, zo’n teleurstelling is, laten we in het midden. Toch zijn we verrast door dit debuut, en niet in de aangename zin van het woord.

Met het single-album Ad Mare trakteert NMIXX ons op twee singles, de ene al feller dan de andere. “TANK” is vrij rechtuit. Het is een hyperagressief K-popnummer waarin de zeven vrouwen Lily, Haewon, Sullyoon, Jinni, Bae, Jiwoo en Kyujin allemaal hun kans krijgen om te stralen. Stralen doen ze, enorm in your face en niet enorm vernieuwend. “O.O” is waar we pas van versteld staan. Het nummer is veel unieker, maar probeert een beetje van alle walletjes te eten. Wanneer we vertellen dat we zowel Die Antwoord als de aftiteling van een tienerdramafilm menen te horen, weet je dat “O.O” wel heel speciaal in elkaar zit. Werkt het daarom? Niet per se, het is allemaal een beetje too much.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SUHO - "Call me a Freak"

Als we denken aan Zuid-Korea, zal de naam BTS wel eens in ons hoofd opduiken. Toch is dat niet de enige grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…
AlbumsRecensies

ATEEZ – THE WORLD EP. 1: MOVEMENT (★★★★½): Revolutie op komst

ATEEZ heeft een reputatie van zijn luisteraars omver te blazen en dat gebeurt niet minder met dit album. De achtkoppige Koreaanse groep…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.