Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tsar B – “Trophy” (feat. Reinel Bakole)

© CPU – Jan Van Hecke

Justine Bourgeus is zo’n artieste die van alle markten thuis is. Een mysterieuze wereld creëren met haar alter ego Tsar B? Doet ze. Die nummers dan ook nog eens herwerken als klassieke violiste? Kan ze. Haar stem verlenen aan een knallende dansschijf van The Subs? Ook al gedaan. Toch zat ook deze bezige bij langer thuis dan haar lief was, dus besloot ze een nieuw hoofdstuk te beginnen met Tsar B. Daaruit kregen we enkele weken geleden al “Cruel” te horen, maar nu ligt er alweer een volgende single klaar. Voor “Trophy” werkte Justine samen met de beloftevolle Reinel Bakole, met een interessant eindresultaat.

Net als bij haar vorige single zuigt Tsar B ons meteen mee in een wereld vol donkere synths en mysterieuze elektronica. De sfeer is met andere woorden al snel gezet, waardoor Reinels stem nog intrigerender uit de verf komt. Justine houdt dat met haar lichtere stemgeluid goed in evenwicht, waardoor “Trophy” een kleine vier minuten verder kabbelt. Er gebeurt dus eigenlijk niet zo heel veel, waardoor het nummer het vooral van zijn mix tussen mysterie en dromerigheid moet hebben. Ook dat is zeker fijn, waardoor Tsar B’s nieuwste creatie ongetwijfeld voor een zwoel sfeertje zal zorgen op het podium.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2112 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Reinel Bakole: 'Ik ben nog op zoek naar mijn publiek'

Zangeres, danseres, kunstenares… de Belgisch-Congolese Reinel Bakole laat zich niet in hokjes plaatsen. De voorbije jaren werkte ze aan het bouwen van…
Muzieknieuwtjes

Dit zijn de 9 finalisten van De Nieuwe Lichting 2024!

Ook in 2024 zijn er nog altijd zekerheden in het leven. Het weer in januari is nog altijd verrassend koud, Tom Waes…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2023 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.