Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single sonayou – “book of shadows”

Voor sommige artiesten was de coronacrisis een reden om releases uit te stellen, terwijl anderen zich daar weinig tot niets van aan leken te trekken. Dat laatste geldt bijvoorbeeld voor sonayou, die in de zomer van 2021 nog een album uitbracht in de vorm van chaos, maar nu alweer terug is met nieuwe muziek. Of “book of shadows” ook het begin van een nieuw hoofdstuk betekent in het verhaal dat Valentine Musardo wil brengen, is nog onduidelijk. Wel leren we uit haar nieuwste creatie dat de jonge zangeres er effectief op vooruitgaat.

Op drie minuten tijd weet sonayou je mee te nemen in haar donkere en mysterieuze wereld, terwijl ze je om haar vinger windt met haar stem die af en toe iets wegheeft van Ariana Grande. Fijne r&b met hier en daar wat popinvloeden dus, die op die manier ook al snel in je gehoorkanalen blijft plakken. Met “book of shadows” lost sonayou met andere woorden een bijzonder sfeervol nummer, dat zowat al haar kwaliteiten in de verf zet. Doe daar nog eens bij dat de zangeres over een sterke stem beschikt, en op die manier wordt deze single er eentje die in je playlist belandt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1970 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Sound Track 2023: Selectieronde 14/10 @ Farrm (Hasselt)

Alle voorrondes van Sound Track 2023 liggen ondertussen achter de rug, met die van Hasselt gisterenavond als hekkensluiter. Op die manier kennen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single sonayou – “Femme fatale”

Waar veel artiesten de pandemie volop gebruikten om muziek op te nemen, koos Valentine Musardo er net voor om vooral heel veel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single sonayou - "hold the line"

We hebben sonayou hier al een tijdje op onze radar, maar sinds kort weet ook de rest van Vlaanderen wat de jonge…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.