Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hamond – “Angels”

© Alex Figueroa

De jonge multi-instrumentalist Hamond bracht in 2020 zijn debuut-ep Source Material uit, waarmee hij fans van o.a. James Blake, Mount Kimbie en SBTRKT met gemak wist te overtuigen. Terwijl hij die stappen voornamelijk zelf zette, tekende hij voor zijn nieuwe releases bij NoMatter. Onder hun vleugels brengt de jonge muzikant uit Houston, Texas voortaan zijn new wave r&b uit en hoopt hij zo een groter publiek te bereiken.

“Angels” is de eerste single van Hamond sinds de release van Source Material en is toch wel aanzienlijk verschillend met zijn eerste project. We krijgen zeer doordachte melodieën, die ons op bepaalde momenten lichtjes aan “Nightcall” van Kavinsky herinneren. De mystiek en fragiliteit die Hamond in de vocale productie steekt, geeft een overmannend gevoel van tederheid en schoonheid. De jonge muzikant brengt met “Angels” de hemel op aarde.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Nieuwe drop namen van Paradise City met SBTRKT, Pegassi en Lefto Early Bird!

Een eclectische, ontspannen beleving, een brede, elektronische programmering en duurzaamheid als speerpunt: zo zet Paradise City zich al jarenlang in de festivalmarkt….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Kills, Pommelien Thijs, Miles Kane, Dimension en meer naar Pukkelpop 2024!

Aan een ongezien recordtempo vlogen de Pukkelpop-tickets begin deze maand de deur uit. Het mag duidelijk wezen dat het festival op de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mount Kimbie - "Empty And Silent" (feat. King Krule)

Mount Kimbie probeerde ons in 2022 nog te versieren met het dubbelalbum MK 3.5: Die Cuts | City Planning; een tweeluik vol…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.