Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Toro y Moi – “Postman” & “Magazine” (feat. Salami Rose Joe Louis)

Het is alweer van Outer Space uit 2019 geleden dat Toro y Moi nog eens een nieuw album op ons losliet, al zal daar dit jaar verandering in komen. De Amerikaan met Filipijnse roots kondigde zonet aan dat we op 29 april Mahal mogen verwelkomen, waarvoor hij samenwerkte met Unknown Mortal Orchestra, Salami Rose Joe Louis, Sofie en The Mattson 2. Goed nieuws komt zelden alleen, want samen met de albumaankondiging kregen we niet één, maar wel twee nieuwe nummers te horen.

In een interview haalde Toro y Moi aan dat hij zijn muziek opneemt als een professionele job, terwijl hij vroeger zomaar iets deed. Die switch in werkstijl leidt gelukkig niet tot een grote verandering in zijn stijl. “Postman” klinkt nog altijd lo-fi indie als vroeger, meer dan droge drums en een funky bass heeft Chaz Bear niet nodig om ons volledig in te pakken met een liedje over brieven en postbodes.

Waar hij op “Postman” nog alles zelf inspeelde, roept Toro y Moi voor “Magazine” de hulp in van Salami Rose Joe Louis. De zangeres mocht hem al eerder vergezellen op zijn Outer Peace-tour, maar dit is de eerste keer dat de twee artiesten samenwerken. Haar zachte stemgeluid past perfect bij de dromerige sfeer die Chaz hier wil scheppen. Net als bij “Postman” krijgen we hier een droge drumloop te horen, al wordt die deze keer vooral bijgestaan door een groovy elektrische gitaar.

De tracklist van Mahal vind je onderaan het artikel.

Facebook / Instagram / Twitter

Tracklist Mahal:

The Medium (feat. Unknown Mortal Orchetra)
Goes By So Fast
Magazine (feat. Salami Rose Joe Louis)
Postman
The Loop
Last Year
Mississippi
Clarity (feat. Sofie)
Foreplay
Déjà Vu
Way Too Hot
Millenium (feat. The Mattson 2)
Days in Love

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FKJ - "A Moment Of Mystery" (feat. Toro y Moi)

French Kiwi Juice, ook wel beter bekend als FKJ heeft met  V I N C E N T een opvolger klaar voor zijn Just…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Toro Y Moi - "Déjà Vu"

Chaz Bear, zoals Toro Y Moi in het gewone stervelingenleven heet, brengt op 29 april zijn nieuwe studioalbum Mahal uit. Hij is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Toro y Moi - "The Loop"

Eind januari verblijdde Toro y Moi de wereld door ons met “Postman” en “Magazine” te trakteren op zijn eerste twee nieuwe nummers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.