Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selah Sue – “Pills”

© CPU – Toon Miermans

Er was een tijd waarin Selah Sue alomtegenwoordig was in ons land. Die hype smoorde ze na een tijd echter zelf in de kiem, maar sinds een tijd is Sanne Putzeys weer helemaal terug. Zo kregen we de afgelopen maanden bijvoorbeeld al een ep en wat losse singles te horen, maar nu is er meer nieuws. Met Persona verschijnt er binnenkort voor het eerst sinds 2015 een nieuw studioalbum, dat ze ook zal voorstellen in de Ancienne Belgique. Geen twee zonder drie moet de zangeres gedacht hebben, want om dat alles te vieren brengt ze vandaag met “Pills” nog een uitstekende single uit.

Putzeys baseerde haar nieuwe plaat naar eigen zeggen op de therapie die ze volgt, waardoor haar nieuwste creatie gelijkgestemd wordt aan haar apathische persoonlijkheid. “Pills” vertelt dan ook het verhaal van de zangeres die na jaren antidepressiva de medicatie begon af te bouwen. Op haar nieuwste creatie hangt er dan ook een intieme sfeer, gecombineerd met een stevige elektronische beat. De refreinen bloeien wondermooi open, al moeten we wel zeggen dat het geheel ons sterk aan MEROLs “vol” doet denken. Geen probleem, want ook dat nummer kon ons makkelijk overtuigen. Selah Sue 2.0 lijkt dankzij deze “Pills” definitief vertrokken, waardoor we vol verwachting uitkijken naar die nieuwe plaat.

Persona verschijnt op 25 maart. Op woensdag 27 april stelt Selah Sue die plaat voor in de Ancienne Belgique.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Gladiolen komt op de proppen met eerste headliners

De festivalaankondigingen volgen elkaar nu in snel tempo op. Kregen we gisteren nog de eerste lading namen voor Pinkpop op ons bord,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KRANKk - "NOVA" (feat. Selah Sue)

Afgelopen zomer opende het Antwerpse collectief KRANKk Pukkelpop nog met zijn speciale immersive experienceshow in de Booth. Yann Gaudeuille dook er toen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.