Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Uffie – “dominoes”

© Richie Lee Davis

De Amerikaanse popster Uffie stond volgens velen aan de wieg van de popmuziek die we nu kennen. In 2005 blies ze Uffie voor het eerst leven in en werd al snel ontdekt door grote electroprojecten zoals Justice. In 2011 verdween ze dan even van de radar en schreef ze voor andere artiesten, maar in 2017 keerde ze terug en werkte ze aan haar ep Tokyo Love Hotel. De Britse hyperpopkoningin Charli XCX kan ze nog steeds tot haar grootste fans rekenen door haar speelse producties, die laten zien dat ze springlevend is.

“dominoes” is een coproductie van Tory y Moi en Lokoy, die er in slagen om een heel catchy popdeuntje te maken dat alles bevat dat je van een goed popnummer verwacht, maar het toch niet als een doorsnee popnummer doet klinken. Een toffe gitaarmelodie krijgt de hoofdrol en zorgt voor de juiste muzikale omkadering voor het aanstekelijke refrein. Uffie onderscheidt zich door zichzelf nooit te herhalen en steeds naar nieuwe geluiden te zoeken. Geen wonder dus dat we ook voor “dominoes” als een (domino)blok vallen. We kijken alvast reikhalzend uit naar haar tweede album Sunshine Factory dat ergens dit voorjaar zal verschijnen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX & Sam Smith - "In The City"

Charli XCX werd in het prille begin van haar carrière vooral bekend om nummers als “Boom Clap” en “Break the Rules“, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Speed Drive"

Barbie is nu al een van de populairste films van het jaar. De nieuwe film van Greta Gerwig met Margot Robbie in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "Dominoes"

Er zijn weinig bands die zich een sound zo eigen hebben weten maken zoals Jungle. De Britten zijn namelijk al sinds de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.