Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu & Chuki Beats – “Gimme the Loot”

© Pukkelpop – Seppe Germaux

Yung Mavu is ongetwijfeld een van de bekendste, Engelstalig rappende rappers van ons land. Samen met zijn kompaan Chuki maakt hij hit na hit. Meerdere nummers hebben al meer dan twee miljoen streams en zijn muziek wordt over de hele wereld beluisterd. En dat voor een jonge knaap die begon met een nummer over Harry Potter, ja, iedereen kent “Black Magic” wel. Met zijn nieuwe nummer “Gimme the Loot” kondigt Yung Mavu ook zijn nieuwe album aan.

De titel doet meteen denken aan de klassieker van The Notorious B.I.G. Zodra “Gimme the Loot” begint te spelen, verdwijnt deze gelijkenis, want dit is heel andere koek. Pompende bassen en een zweverige melodie, meer heeft Yung Mavu niet nodig om bar na bar te rappen. Hij heeft het onder andere over zijn team van 32Worldwide en verder horen we wel wat typische bars die rappers vaak in nummers gebruiken. Het is een toffe track, die zeer energiek is door het samenspel van een zeer harde beat en de raps van Mavu, die heel goed aanvoelt wat hij moet doen op “Gimme the Loot”.

FacebookInstagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

144 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Denzel Curry @ Ancienne Belgique (AB): Hoog bezoek in de Brusselse hiphoptempel

Hoog bezoek in de Brusselse Ancienne Belgique. Daags na de herdenking van Arno, kwam er een legende uit een heel andere generatie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu & Chuki Beats - "Jiggy Walk"

Wie vijf jaar geleden wat actief was op het internet, heeft zonder twijfel de Harry Potter-remix van Yung Mavu langs zien komen….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Rare Akuma - dirtytwominus (★★★½): Grondplan voor de underground

Rare Akuma maakt lang geen muziek meer om de beroemdste artiest te worden. Hij maakt geen muziek om een imago te boosten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.