Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single iann dior – “thought it was” (feat. Machine Gun Kelly & Travis Barker)

Iann dior is de laatste jaren aan een grote opmars bezig richting de top. Zijn album nothings ever good enough deed het heel goed,  en zeker de single “emotions” wist te scoren. Toen kwam “Mood” uit met 24kGoldn en ging het alleen nog maar beter. Sinds de drop van Machine Gun Kelly’s Tickets To My Downfall duiken er geregeld rappers op die ook wat poppunk maken. Ook iann dior is daar niet vies van, want hij brengt nu het nummer “thought it was” uit met Machine Gun Kelly en Travis Barker!

Iann dior staat bekend om zijn sterke mix van rap en zang en de vibe die hij elke keer weet over te brengen. Ook bij “thought it was” is dat het geval. We horen een typerende gitaar die weleens zou kunnen leiden naar een poppunksectie. Die sectie komt er, maar is niet zo hevig als we dachten. Op zich is dat niet erg, want dat laat meer ruimte voor de vocals van dior. Het is ook weer de catchy hook die het nummer nog een extra swing geeft en perfect past op het poppunkdeel. Het eerste wat MGK doet is hoog zingen, iets wat we niet gewoon zijn. Het is geweten dat Machine Gun Kelly zeer sterke teksten en een goede delivery kan brengen en dat doet hij hier ook weer. Zijn raps komen zeer goed over en passen in het plaatje van “thought it was”.

“thought it was” is een voorproefje van iann diors album dat op 21 januari uitkomt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single mgk - "don't let me go"

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Colson Barker, beter bekend als Machine Gun Kelly. Zeg niet langer Machine Gun Kelly, het is…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Will Swinton - "Daydream"

Het 22-jarige talent Will Swinton bracht dit jaar zijn eerste ep Better Days uit, waarmee de Nieuw-Zeelandse zich meteen katapulteerde in een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.