Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Rills – “Do It Differently”

Het is begin januari en je weet wat dat betekent binnen de muziekwereld: ‘one’s to watch’-lijstjes. Een naam die met regelmaat opduikt in de gerenommeerde muziekpers is The Rills, een Brits drietal dat sinds een tijdje onderdeel uitmaakt van het Nice Swan Records-arsenaal. Niet slecht dus, gezien de status van het label. De muziek die de mannen maken, mag er dan ook zeker zijn. Nu er na een handvol singles eindelijk een debuut-ep zit aan te komen, is het vanzelfsprekend dat ook wij de mannen een podium gunnen. De release van die ep ligt nog een eindje in de toekomst, maar de titeltrack “Do It Differently” voorspelt alvast een mooie toekomst.

Echt vernieuwend of anders kunnen we de nieuwe creatie van The Rills weliswaar niet noemen, maar de track is wel een schot in de roos. De band doet bij momenten denken aan de hoogdagen van een Circa Waves, en dan kan je op zich al niet veel verkeerd doen. Het tempo zit meteen goed, waardoor het lijkt alsof je op een of ander strandfeestje bent terechtgekomen. Vrolijkheid en zonneschijn zijn de twee belangrijkste kernwoorden van “Do It Differently” en dat is bijzonder welgekomen in deze grijze tijden. De Britten toveren met dit nummer dus een glimlach op je gezicht en zorgen ervoor dat hun 2022 rooskleurig van start gaat.

Do It Differently verschijnt op 6 mei.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2205 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Rills - "I Don't Wanna Be"

The Rills’ frontman en gitarist Mitch Spencer en bassist Callum Warner-Webb trokken als dertienjarige jonkies al met elkaar op in hun Britse…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Rills - "World Leader"

The Rills waren op het eind van 2021 en het begin van 2022 niet weg te slaan uit de lijstjes met beloftevolle…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.