Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yumi Zouma – “In the Eyes of Our Love”

© Nick Grennon

Sommige bands breken wereldwijd door met slechts een paar nummers in hun discografie, terwijl andere artiesten op een constante basis fijne liedjes uitbrengen, maar heel hun leven onder de radar blijven. Het Nieuw-Zeelandse Yumi Zouma mag zich helaas tot die laatste categorie rekenen. Ondanks dat de band al bijna tien jaar meegaat, enkele miljoenen streams wist te vergaren en zelfs Lorde tot zijn fans mag rekenen, heeft hoogstwaarschijnlijk 95 procent van de mensheid nog nooit van het viertal gehoord. Bijzonder jammer, maar dat laat Yumi Zouma niet afschrikken. Zo verschijnt binnenkort alweer de vierde plaat van de Nieuw-Zeelanders, en om dat te vieren krijgen we nu “In The Eyes of Our Love” te horen.

Al van bij de eerste seconden zit de sfeer er meteen in op de nieuwste creatie van Yumi Zouma. De drums zorgen voor een bijzonder hoog tempo en de stem van frontvrouw Christie Simson zorgt voor de nodige dosis vrolijkheid. “In The Eyes of Our Love” is dus met andere woorden een liedje dat een glimlach op je gezicht tovert en daarnaast ook nog eens bijzonder aanstekelijk klinkt. Doordat de refreinen zo herkenbaar in het gehoor liggen, zing je de single binnen de kortste keren uit volle borst mee. De vele zomerse gitaartjes doen dat feit daarbovenop nog eens alle eer aan, waardoor de track zich misschien wel kan vereenzelvigen met een vreugdeuitbarsting. Wereldberoemd of niet, Yumi Zouma weet hoe het een fijn nummer moet maken!

Present Tense verschijnt op 18 maart.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2089 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…
Features

Twaalf tips voor een geslaagd Rock Werchter!

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar sinds kort keerde de heilige weide van Werchter weer terug naar zijn vertrouwde…
LiveRecensies

Yumi Zouma @ Botanique (Witloof Bar): Speelse charme

Aankomende festivalzomer heeft heel wat interessants te bieden, van grote mainstream kleppers tot heel wat minder bekende, maar minstens even fijne indiebands….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.