Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joost Hoekaf – “Overdonderd”

Afgelopen jaar bracht Joost Hoekaf zijn derde project, Excommunicatie, met onder andere een feature van Freddie Konings. Hoekaf rapte – toen nog als lid – mee op het debuutalbum van het Antwerpse hiphopcollectief Roedel. Sindsdien bleef het een tijdje stil rond Joost Hoekaf, maar sinds april van dit jaar laat hij regelmatig iets nieuws op de wereld los.

Op “Overdonderd” stelt Hoekaf zich kwetsbaar op, dat merk je aan z’n stem, met een verhaal over liefde. De single is geproduceerd door muzikale duizendpoot Nag. Het is een simpele boombap-beat die Joosts teksten goed ondersteunt. Naar het einde van het nummer toe stopt Joost Hoekaf met rappen. Dan begint hij namelijk met iets wat sterk op slam poetry lijkt. Dit is bijgevolg meteen het sterkste stuk van het nummer, en de teksten grijpen je lichtjes naar de keel.

“Overdonderd” toont vooral aan dat Joost Hoekaf nog steeds op verschillende manieren kan spelen met woorden en dat resulteert in een aangename track.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

38 posts

About author
Jasper luistert, leest en schrijft.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GIJS - "Crack" (feat. Kleine Crack)

GIJS is een specialleke. De Nederlandse Antwerpenaar studeerde kleinkunst aan het conservatorium, maar zag zichzelf niet in de voetsporen van Willem Vermandere…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BERRY - "Cool Man"

Als je de Belgische hiphopscene al een tijdje volgt, kan je niet echt meer rond BERRY heen. Maar liefst acht albums en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ramzi -"Sterker"

Nu de Belgische hiphopscene stilaan weer op gang komt na alle problemen die de pandemie met zich meebracht, wordt ook de ‘sleeping…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.