Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moonloops & Isaac Roux – “Not the Same”

© Jantina Talsma

Afgelopen week werden de bands die kans maken op de felbegeerde titel van Humo’s Rock Rally geselecteerd. Een van de namen die we in dat lijstje terugvonden is Isaac Roux, het muzikale project van Louis de Roo. Een veelbelovende artiest, waar nu ook muziekplatformen VI.BE zijn schouders onder lijkt te zetten. De organisatie stuurde hem samen met Popfabryk en TAMK op co-writing residence richting Leeuwarden. In studio Woozoo kwam hij zo in aanraking met de Nederlandse Moonloops en de Finse producer Artturi Borén, met “Not the Same” als wondermooi eindresultaat.

Volgende zomer nemen België en Nederland het tegen elkaar op in de Nations League voetbal, maar vandaag slaan ze de handen dus in elkaar. Iets wat meer zou mogen gebeuren, als het liedjes zo mooi als “Not the Same” oplevert. Met een dromerige gitaar komt de track lekker idyllisch op gang, waarna Louis de stem van Moonloops perfect ondersteunt. Het lijkt alsof de twee je richting een of ander bos in het hoge Noorden sturen, waarin je omringd wordt door elfjes en sterrenstof. Geleidelijk aan bloeit het nummer open in een iets grootsere variant van zichzelf, maar nooit wordt de sfeer verraden. “Not the Same” werd op die manier een fijn en gezellig nummertje, dat het talent van beide bands perfect in de kijker zet.

moonloops_: Facebook / Instagram
Isaac Roux: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Isaac Roux @ Het Depot (Foyer): Heerlijk ingetogen

In de foyer van Het Depot speelde gisteren Isaac Roux zijn laatste clubshow alvorens op tour te vertrekken met Dotan en Portland….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Kills, Pommelien Thijs, Miles Kane, Dimension en meer naar Pukkelpop 2024!

Aan een ongezien recordtempo vlogen de Pukkelpop-tickets begin deze maand de deur uit. Het mag duidelijk wezen dat het festival op de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Roux - "The Right Place"

Onder de vleugels van Mayway Records, waar ook bands als The Haunted Youth en DIRK. thuis zijn, bloeit Isaac Roux open. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.