Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Band of Horses – “In Need of Repair”

© CPU – Kris Kellens

Begin oktober verscheen er voor het eerst in lange tijd een single van Band of Horses. Met “Crutch” was het alvast een heerlijke comeback en dat bleek niet alles. Op 21 januari verschijnt de nieuwe plaat Things Are Great en enkele maanden later mag de band een uitverkochte Roma welkom heten. Heel veel goed nieuws dus en een bewijs dat Band of Horses nooit uit iemands hart verdween. Vandaag krijgen we nieuwe single “In Need of Repair” te horen en ook die is weer prachtig.

Met een zacht gitaartje steekt het liedje van wal en al van bij het begin horen we dat frontman Ben Bridwell zijn oprechte teksten niet vergeten is. De single gaat over relaties en de problemen die daarbinnen ontstaan, waardoor het nummer eerlijk overkomt. De zachte instrumentatie die in het begin de bovenhand neemt, explodeert na twee en een halve minuut in een wondermooi en hoopvol geheel waarbij ‘It’s not enough’ voor altijd in je hoofd blijft hangen. Band of Horses heeft er weer een mooie nieuwe single bij en we kunnen niet blijer zijn.

Things Are Great, de nieuwe plaat van Band of Horses, verschijnt op 21 januari 2022. Op 4 maart 2022 speelt de band in De Roma, maar die show is reeds uitverkocht.

Facebook / Instagram

3516 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
InstagramLiveRecensies

Band of Horses @ De Roma: Van de prairie naar rotsachtig gebied

Begin dit jaar zou Band Of Horses zijn nieuwste plaat komen voorstellen in De Roma. Daar stak een pandemie even een stokje…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Band of Horses - Things Are Great (★★★½): Geslaagde terugkeer

Met een titel als Things Are Great zou je een vrolijk album verwachten, maar fans van Band of Horses weten wel dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.