FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret lost volledige programmatie voor 2022 met o.a. Nick Cave & The Bad Seeds, The Strokes en alt-J!

© CPU – Nathan Dobbelaere

De dieren in het Safaripark De Beekse Bergen hebben de afgelopen twee zomers uitgebreid kunnen uitrusten, maar volgende zomer weergalmt er weer een heleboel muziek door het idyllische park in Hilvarenbeek. Met een nieuwe festivaldirecteur waait er bovendien een frisse wind door Best Kept Secret en dat valt ook te merken aan de volledige line-up die ze vandaag openbaar maakten. Headliners van dienst zijn volgend jaar Nick Cave & The Bad Seeds, The Strokes en alt-J. Maar dat is niet alles, want nog meer dan ooit zet het festival in op een sterke undercard waar voor ieder wel wat wils tussen zit. Zo maken volgend jaar onder meer Jamie xx, Beach House, dEUSFaye Webster, Fontaines D.C., SPELLLING, Leon Bridges, Sampa The Great, Porridge RadioAltin Gün, DIIV, boy pablo, Soulwax, Cassandra Jenkins, keiyaA, Beach Bunny, Sigrid, Jessie Ware, Automatic, Metronomy, Froukje, Mura Masa, Big Thief, Mavis StaplesKing Gizzard & The Lizard Wizard, Wolf Alice, John Talabot (DJ set), Sky Ferreira, Sef & Het El Salvador Ensemble, black midi, Jehnny Beth, Elias Mazian (DJ set), Sad Night Dynamite, Genesis Owusu, Iceage, Amenra, Holly Humberstone, Kikagaku Moyo, Jensen McRae, YĪN YĪN, Just Mustard, WIES, Gustaf, 4B2M, Yasmin Williams, Giant Rooks, Luz en DJ St. Paul deel uit van de programmatie. Het mag dus duidelijk zijn dat Best Kept Secret niet voor minder dan een straffe line-up ging.

Op een dagindeling zullen we nog moeten wachten tot begin februari en vanaf dan gaan ook de dagtickets in verkoop. Weekendtickets kan je vanaf dinsdag 9u bemachtigen via de website van Best Kept Secret. Het festival gaat volgend jaar door van vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni.

1770 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

dEUS @ Ancienne Belgique (AB): God op aarde

Na twee try-outs en een exclusieve showcase bij BXL Central legt dEUS de lat terug hoog. How To Replace It liet elf…
AlbumsRecensies

Isolde Lasoen - Oh Dear (★★½): Gebrek aan originaliteit

Als een groot artiest jouw muziek zo goed vindt dat deze er per se ook op wil staan, dan zijn de verwachtingen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

De Staat, Young Fathers, Young Marco en meer naar Best Kept Secret!

Nadat Best Kept Secret eerder deze maand de eerste grote worp namen op ons afvuurde voor de komende editie, kondigt het festival…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.