FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret lost volledige programmatie voor 2022 met o.a. Nick Cave & The Bad Seeds, The Strokes en alt-J!

© CPU – Nathan Dobbelaere

De dieren in het Safaripark De Beekse Bergen hebben de afgelopen twee zomers uitgebreid kunnen uitrusten, maar volgende zomer weergalmt er weer een heleboel muziek door het idyllische park in Hilvarenbeek. Met een nieuwe festivaldirecteur waait er bovendien een frisse wind door Best Kept Secret en dat valt ook te merken aan de volledige line-up die ze vandaag openbaar maakten. Headliners van dienst zijn volgend jaar Nick Cave & The Bad Seeds, The Strokes en alt-J. Maar dat is niet alles, want nog meer dan ooit zet het festival in op een sterke undercard waar voor ieder wel wat wils tussen zit. Zo maken volgend jaar onder meer Jamie xx, Beach House, dEUSFaye Webster, Fontaines D.C., SPELLLING, Leon Bridges, Sampa The Great, Porridge RadioAltin Gün, DIIV, boy pablo, Soulwax, Cassandra Jenkins, keiyaA, Beach Bunny, Sigrid, Jessie Ware, Automatic, Metronomy, Froukje, Mura Masa, Big Thief, Mavis StaplesKing Gizzard & The Lizard Wizard, Wolf Alice, John Talabot (DJ set), Sky Ferreira, Sef & Het El Salvador Ensemble, black midi, Jehnny Beth, Elias Mazian (DJ set), Sad Night Dynamite, Genesis Owusu, Iceage, Amenra, Holly Humberstone, Kikagaku Moyo, Jensen McRae, YĪN YĪN, Just Mustard, WIES, Gustaf, 4B2M, Yasmin Williams, Giant Rooks, Luz en DJ St. Paul deel uit van de programmatie. Het mag dus duidelijk zijn dat Best Kept Secret niet voor minder dan een straffe line-up ging.

Op een dagindeling zullen we nog moeten wachten tot begin februari en vanaf dan gaan ook de dagtickets in verkoop. Weekendtickets kan je vanaf dinsdag 9u bemachtigen via de website van Best Kept Secret. Het festival gaat volgend jaar door van vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni.

1548 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faye Webster - "Suite: Jonny"

Op haar vierentwintigste heeft Faye Webster al vier albums achter haar naam staan en die productiviteit lijkt geen grenzen te hebben. Aanstaande…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret Festival rondt line-up af met Meskerem Mees, Merol, Unschooling, Nilüfer Yanya en meer

In november leek het erop dat Best Kept Secret Festival zijn volledige line-up voor komend jaar meteen deelde. Namen als The Strokes…
Features

Record Store Day 2022: Tien releases om naar uit te kijken

Op zaterdag 23 april is het weer Record Store Day; de feestdag bij uitstek voor liefhebbers van vinylplaten in al haar facetten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.