FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret lost volledige programmatie voor 2022 met o.a. Nick Cave & The Bad Seeds, The Strokes en alt-J!

© CPU – Nathan Dobbelaere

De dieren in het Safaripark De Beekse Bergen hebben de afgelopen twee zomers uitgebreid kunnen uitrusten, maar volgende zomer weergalmt er weer een heleboel muziek door het idyllische park in Hilvarenbeek. Met een nieuwe festivaldirecteur waait er bovendien een frisse wind door Best Kept Secret en dat valt ook te merken aan de volledige line-up die ze vandaag openbaar maakten. Headliners van dienst zijn volgend jaar Nick Cave & The Bad Seeds, The Strokes en alt-J. Maar dat is niet alles, want nog meer dan ooit zet het festival in op een sterke undercard waar voor ieder wel wat wils tussen zit. Zo maken volgend jaar onder meer Jamie xx, Beach House, dEUSFaye Webster, Fontaines D.C., SPELLLING, Leon Bridges, Sampa The Great, Porridge RadioAltin Gün, DIIV, boy pablo, Soulwax, Cassandra Jenkins, keiyaA, Beach Bunny, Sigrid, Jessie Ware, Automatic, Metronomy, Froukje, Mura Masa, Big Thief, Mavis StaplesKing Gizzard & The Lizard Wizard, Wolf Alice, John Talabot (DJ set), Sky Ferreira, Sef & Het El Salvador Ensemble, black midi, Jehnny Beth, Elias Mazian (DJ set), Sad Night Dynamite, Genesis Owusu, Iceage, Amenra, Holly Humberstone, Kikagaku Moyo, Jensen McRae, YĪN YĪN, Just Mustard, WIES, Gustaf, 4B2M, Yasmin Williams, Giant Rooks, Luz en DJ St. Paul deel uit van de programmatie. Het mag dus duidelijk zijn dat Best Kept Secret niet voor minder dan een straffe line-up ging.

Op een dagindeling zullen we nog moeten wachten tot begin februari en vanaf dan gaan ook de dagtickets in verkoop. Weekendtickets kan je vanaf dinsdag 9u bemachtigen via de website van Best Kept Secret. Het festival gaat volgend jaar door van vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni.

1982 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret strikt o.a. Paolo Nutini, St. Vincent en Vince Staples!

En daar is Best Kept Secret eindelijk weer met een hoop nieuwe namen. Maar liefst zeventwintig worden er vandaag aan de line-up…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faye Webster - "Lego Ring” (feat. Lil Yachty)

Vorig jaar verraste Faye Webster ons met twee singles. “But Not Kiss” en “Lifetime” blijken nu meer te zijn dan zomaar op…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 20 beste Belgische albums van 2023

2023 was alweer goed gevuld met nieuwe muziek. Niet alleen internationale kleppers deden onze harten sneller slaan, maar ook op Belgische bodem…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.