banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joya Mooi – “Most Frail”

De Nederlands-Zuid-Afrikaanse Joya Mooi kennen we ondertussen als een beloftevolle artieste die haar eigen mix maakt van neosoul, r&b en dromerige popklanken. Op haar nieuwste single “Most Frail” laat ze die aanstekelijke popbeats eerder voor wat ze zijn en is het vooral de soulvolle en relaxte r&b die primeert. Die sfeer sluit in ieder geval mooi aan bij de boodschap van het nummer. Joya omschrijft het zelf als een verhaal over vrijheid, maar vooral over de offers die vrijheid met zich mee kan brengen. Ze schreef het nummer met één specifieke vrijheidsvechter in gedachten, namelijk haar vader Kenneth.

Meer nog dan in haar vorig werk toont Joya op “Most Frail” wat een krachtige songwriter ze is. Ze brengt haar verhaal met een krachtige en tegelijk relaxte eenvoud, en laat daarbij ook moeiteloos het potentieel van haar zachte en gelaagde stem zien. De dromerige twinkelingen die hier en daar opspringen en vooral de sterk aanwezige baslijn geven het verhaal nog extra overtuigingskracht en brengen het nummer naar een hoog soulvol niveau. Zoals het hoort, laat ze het nummer vervolgens wegebben met enkele zachte pianotoetsen.

Joya blijft op “Most Frail” trouw aan haar eigen muzikale wereld, maar brengt ons nog meer dan voordien een heel smaakvol en krachtig verhaal, wat de hele sfeer van het nummer alleen maar ten goede komt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify. 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joya Mooi - "My Favourite"

Soms moet je voor nieuw muzikaal talent helemaal niet ver kijken. In Amsterdam bijvoorbeeld loopt de getalenteerde Joya Mooi rond. De Nederlands-Zuid-Afrikaanse…
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (14 juni - 20 juni)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.